AUTOpro
Stiri Generale Romania my love

Dacia Duster Mat Edition a debutat la Salonul Auto de la Paris cu motor de 150 CP și vopsea mată

Dacia Duster Mat Edition

Producătorul de automobile românesc Dacia a lansat în cadrul ediției din acest an a Salonului Auto de la Paris noul Duster Mat Edition. Această versiune specială a SUV-ului produs la Mioveni vine echipată cu motorul 1.3 TCe de 150 CP și este finisată într-o nuanță mată.

La standul pe care Dacia l-a amenajat la  Paris Expo Porte de Versailles, la prima ediția după o pauză de patru ani a show-ului automobilistic francez, și-au făcut loc câteva premiere interesante pentru brandul autohton.

Cea mai importantă dintre acestea este, fără dor și poate, versiunea hibridă a lui Jogger, însă nici noul Duster Mat Edition nu avea cum să treacă neobservat.

Dacia Duster Mat Edition va fi disponibil într-o singură configuraţie

Dacia

Ediția limitată Duster Mat Edition va fi oferită într-o singură nuanţă de caroserie exclusivă, denumită Grey Comet, şi va beneficia de echiparea de vârf din punct de vedere mecanic. Este vorba despre motorul 1.3 TCe de 150 CP, care este cuplat la transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC.

Încercând să realizeze un contrast care să o facă și mai vizibilă în mulțime, cei de la Dacia au ales niște jante cu dimensiuni de 17 inci, o antenă și capace pentru oglinzile laterale finisate în negru lucios.

Noua ediție specială Duster Mat este complet echipată și vine cu climatizare automată, sistem Media Nav cu ecran tactil de 8 inch, cameră multi-view și card hands-free.

Pentru a realiza un contrast care să o facă și mai vizibilă în trafic, cei de la Dacia au „încălțat” acest Duster cu un set de jante de 17 inch.

De asemenea, pe plafon a fost montată o antenă tip aripă de rechin – premieră absolută pentru modelul românesc – și capace finisate în negru lucios pentru oglinzile exterioare.

Potrivit reprezentanților mărcii, producția va fi limitată la „doar câteva sute de exemplare”. Listele de comenzi vor fi deschise până la sfârşitul acestui an.

Sursa: Dacia

Articole similare

Hyundai incepe ofensiva EV cu noua platforma E-GMP

Florin Amariei

Nissan își va reduce cu 20% gama de produse

Robert Stan

Volkswagen confirmă că va opri producția modelului Up! la sfârșit de 2023

Mihai Morcovescu