AUTOpro
Prezentari Preview

Duster Extreme, lansat în România. Cât costă și ce dotări noi are

dacia duster extreme

Dacia Duster Extreme a fost lansat oficial în România. Iată cât costă și ce dotări noi introduce!

Noul Duster Extreme este cea mai bine echipată variantă a SUV-ului produs la Mioveni și va fi disponibil pentru o perioadă limitată de timp.

Beneficiind de un look exclusiv, noua serie limitată oferă în standard toate echipamentele disponibile pe versiunea superioară de echipare „Prestige”, la care se adaugă dotări precum funcția mâini libere, camera multiview sau avertizorul pentru unghi mort.

La interior, Seria Limitată Duster Extreme dispune de scaune faţă încălzite, cu tapițerie specifică şi cu elemente de design de culoare orange. Atât volanul cât şi maneta schimbătorului de viteze sunt îmbrăcate în piele.

La exterior se remarcă inserțiile de culoare orange prezente în partea superioară a calandrului, pe carcasa oglinzilor retrovizoare şi la nivelul barelor de pavilion şi noile jante de aliaj 17” Full Black.

Totodată, Seria Limitată Duster Extreme va inaugura o nouă culoare de caroserie în gama Dacia, intitulată Grey Urban.

Disponibilă în două versiuni de motorizare – Blue dCi 115 şi TCe 150 – Seria Limitată Duster Extreme va putea fi comandată de astăzi în întreaga rețea de agenți autorizați Dacia din România.

Vezi prețurile și motorizările pe 4×4.ro!

Articole similare

Ediție limitată pentru noul BMW Seria 8: M850i Coupe First Edition

Dragos Baltateanu

Mercedes-Benz Vans lansează inițiativa strategică adVANce

Prețuri confirmate pentru noul Opel Astra 2022 în România

Florin Amariei

Leave a Comment