AUTOpro
Generale Preview Stiri

Au început precomenzile pentru noul model Alpine

Celebra marcă de autovehicule Alpine s-a întors și va aduce, după mulți ani, un nou model de automobil pe piață. Pentru a sărbători această revenire, începând cu data de 9 decembrie s-a dat startul la precomenzi pentru prima serie de automobile ce va ieși pe poarta fabricii, aceasta fiind oferită sub formă de ediție limitată de 1955 exemplare (număr ce nu a fost ales întâmplător, fiind anul de fondare al mărcii Alpine), denumită “Premiere Edition”, care vine cu dotări exclusive, ce nu au fost însă divulgate de cei de la Alpine.

alpine_-_camouflaged_002_-_091216

Aceștia s-au rezumat doar la a spune că noul model va avea un timp de demarare până la 100 km/h de 4,5 secunde, și va costa undeva între 55000 și 60000 euro. Cu un avans de 2000 euro, clienții își pot alege un număr de mașină între 1 și 1955 (în funcție de disponibilitate), care va fi gravat pe o placuță fixată pe bord. Sunt 3 culori disponibile, Bleu Alpine, Noir Profond și Blanc Solaire, iar livrarea va începe începând cu sfârșitul anului 2017. Din păcate țara noastră nu este pe lista țărilor eligibile pentru precomenzi, însă cu siguranță pentru adevărații fani ai mărcii Alpine se va găsi o soluție.

 

Articole similare

Pretul bateriilor masinilor electrice, in scadere continua

Florin Amariei

Ultimul exemplar Porsche 911 Speedster va fi scos la licitație

administrator_autopromag

Castrol și Sprint Power colaborează la un proiect pentru dezvoltarea modulelor de baterie cu încărcare ultra-rapidă pentru vehicule electrice și hibrid

Filip Sîrbu

Leave a Comment