AUTOpro
Generale Romania my love Stiri

Renault Megane este „Mașina anului 2017 în România”

Modelul Renault Megane a câștigat titlul „Mașina Anului 2017 în România” acordat de un juriu al Asociației Presei Auto din România (APAR). Renault Megane a câștigat disputa celor șapte modele finaliste cu un total de 206 puncte. La o diferență de numai șase puncte s-a clasat modelul Peugeot 3008. Podiumul final a fost completat de Alfa Romeo Giulia care a acumulat 122 de puncte.

mir_0690

Ajunsă la cea de-a 18-a ediție, competiția „Mașina Anului în România” organizată de Asociația Presei Auto din România s-a derulat pentru a doua oară consecutiv la Academia Titi Aur. Cele șapte modele finaliste au fost selectate în prealabil de juriul competiției format din 16 membri din toate mediile de comunicare, dintre cele 16 modele eligibile conform criteriilor competiției. Cele șapte finaliste au fost: Alfa Romeo Giulia, Citroen C3, Kia Sportage, Peugeot 3008, Renault Megane, Suzuki SX4 și Volkswagen Tiguan.  

mir_0789

Câștigarea titlului de Mașina Anului 2017 în România ne onorează și ne obligă în același timp. Ne bucurăm că un juriu format din experți auto a testat și a decis în favoarea modelului Megane, cel care inglobează cea mai nouă tehnologie Renault și care a convins deopotrivă și clienții din România”, a declarat Ionut Gheorghe – Director Marketing Dacia&Renault.

Programul de testare și jurizare a celor șapte modele finaliste a inclus atât deplasarea pe drumurile publice, cât și teste specifice de manevrabilitate și confort organizate pe pista Academiei Titi Aur. Juriul a avut astfel posibilitatea de a testa – într-un mod extensiv atât în condiții de trafic pe drumuri naționale cât și într-un mediu specific – toate capacitățile mașinilor din competiție.  „Am avut pentru prima dată după mulți ani  o concurență acerbă între cele șapte modele finaliste, toate extrem de importante pentru piața românească. Două dintre acestea au polarizat atenția juriului Peugeot 3008 și Renault Megane, care a și devenit Mașina Anului 2017 în România. A fost un juriu numerous și din acest motiv relevant, din multe medii ceea ce demostrează că „Mașina Anului” este un concept viabil care se bucură de cea mai mare audiență în rândul românilor”  a precizat Dan Vardie, președintele comitetului de organizare al MAIR și președinte fondator al APAR.

mir_0613 mir_0653

Articole similare

Volkswagen a dezvăluit noul Golf facelift la 50 de ani de la debutul primei generații

Mihai Morcovescu

Doar două companii auto sunt pregătite pentru electrificarea completă

Florin Amariei

Abarth Classiche 1300 OT este un coupe bazat pe modelul Alfa Romeo 4C

Mihai Morcovescu

1 comment

Andrei 18/12/2016 at 9:44 PM

Imi place cum arata masina si din ce am citit pare o masina destul de buna!

Reply

Leave a Comment