AUTOpro
Prezentari

Ford Focus, beneficiarul unui facelift

ford focus facelift

Ford Focus beneficiază de un facelift care aduce atât cât schimbări estetice, cât și actualizări la capitolul tehnologie. Acesta deja este disponibil în anumite piețe.

Ford Focus în varianta din prezent se află la vânzare încă din 2018. În ultimii trei ani, însă, principalii rivali au adus noutăți care au schimbat miza și au provocat constructorul auto american să inoveze.

Varianta deja prezentată în Marea Britanie, o piață importantă pentru Ford, are acum patru nivele de echipare: Trend, Titanium, ST-Line și Active. Vignale nu a dispărut, dar a fost transformat într-un pachet care poate fi adăugat la toate celelalte echipări în afară de Trend.

Noul Ford Focus facelift preia din identitatea exterioară deja introdusă cu Fiesta. Sigla și bara față sunt acum mai mari, iar partea frontală a fost puțin ridicată pentru a i se conferi modelului un aspect mai determinant.

Semnătura luminoasă a fost actualizată și acum aceasta este LED în orice variantă de echipare alături de Ford Maneuvering Light. Opțional, clienții pot alege Dynamic Pixel LED.

Interiorul a fost complet revitalizat la capitolul infotainment. Ecranele acum sunt mai mari și actualizate la zi cu software-ul Sync 4 al americanilor.

Motorizările rămân diverse. De la exclusiv benzină cu 99 CP sau mild hibrid cu 123 CP până la un diesel EcoBlue de 1,5 litri, viitorii proprietari vor putea alege fix ceea ce li se potrivește. Cutia manuală, de asemenea, va fi disponibilă.

Prețurile n-au fost confirmate încă, dar cu siguranță vor crește. Rămâne de văzut când va ajunge și în România.

Articole similare

Noua generație Peugeot 208 a fost lansată oficial

Dragos Baltateanu

Honda Civic Type R vrea supremația în segmentul hothatch

Renault a prezentat noua generație Captur

Robert Stan

Leave a Comment