AUTOpro
Prezentari Stiri

Noul Nissan Qashqai, lansat oficial în Europa

Noul crossover Nissan Qashqai a fost oficial lansat în Europa. Modelul de succes a fost reimaginat pentru a se integra în normele contemporane de design interior, exterior și a primit noi motorizări.

Nissan Qashqai a fost comercializat pe bătrânul continent în numere care depășesc pragul de 3 milioane, așadar actualizarea acestuia are o logică extrem de simplă în spatele ei. Compania auto va putea obține clienți noi și îi va mulțumi pe cei preexistenți cu dovada progresului.

Ajuns deja la a treia generație, Nissan Qashqai păstrează principiile de bază care au guvernat apariția sa, însă adaugă o notă suplimentară de eficiență și elengață care sunt posibile prin utilizarea noii platforme CMF-C. Aceasta permite adăugarea unor inovări importante pentru momentul în care ne aflăm acum și deschide calea către propulsii mai curate care sunt și mai eficiente.

All-new Nissan Qashqai

Cum succesul european al modelului a fost baza de la care Nissan a plecat pentru realizarea variantei actualizate, succesorul a fost reimaginat de echipa europeană de design a mărcii auto. Renașterea acestui crossover s-a întâmplat, așadar, în Bedfordshire din Marea Britanie.

Noul Nissan Qashqai – distinct, dar imediat recognoscibil

Deși principalele trăsături exterioare au fost modificate, Qashqai rămâne ușor de identificat ca aparținând mărcii japoneze aflate în alianță cu Renault.

Umerii mașinii au linii proeminente și o poziție îmbunătățită oferită de umerii mai musculari. Mai mult, ampatamentul a crescut cu 20 de mm și este acum delimitat de roți care primesc pentru prima dată jante de 20 de inchi.

Noul Qashqai este cu 35 mm mai lung față de varianta sa tocmai înlocuită și are o lățime mai mare cu 32 de mm care îi conferă o stabilitate îmbunătățită. Mai mult, acesta…

Vezi prezentare completă pe 4×4.ro!

Articole similare

Renault dezvăluie Noul Kadjar

Filip Sîrbu

Interviu în exclusivitate AUTOpro cu Carlos Tavares, CEO Stellantis: „Strategia UE de eliminare a mașinilor cu ardere internă în favoarea celor electrice este o alegere politică”

Mihai Morcovescu

Noul Renault MÉGANE R.S. TROPHY Valorificarea tehnologiei pentru creșterea performanței sportive

Filip Sîrbu

Leave a Comment