AUTOpro
Generale Stiri

Volkswagen Golf 8 facelift: noi detalii despre versiunea restilizată a compactei germane

Știm deja că Volkswagen Golf va primi un facelift în cursul anului 2024. Anunțul a fost făcut de ceva vreme de către CEO-ul Volkswagen, Thomas Schäfer.

Până atunci, hatchback-ul compact german a fost surprins pentru prima dată necamuflat pe un drum public. Printre modificările anunțate se numără noi faruri LED adaptive și un design nou pentru bara din față. Acesta va fi ultima restilizare pentru modelul echipat cu motor termic înainte de a fi introdusă versiunea complet electrică.

Volkswagen Golf facelift va veni cu noi faruri adaptive și actualizări estetice

Volkswagen

Cea de-a opta generație Volkswagen Golf a fost lansată la sfârșitul anului 2019. Compacta germană echipată cu motor cu ardere internă va primi anul viitor un ultim facelift. Viitoarea generație va fi un model 100% electric.

Publicația Motor1 a surprins un prototip pre-serie VW Golf necamuflat în timpul unor teste. Din imaginile-spion, care pot fi văzute AICI, se pot observa noile blocuri optice LED mai subțiri decât cele de pe actualul model. În plus, farurile par să incorporeze tehnologie adaptivă Matrix.

De asemenea, versiunea cu facelift va primi și o bară de protecție față revizuită, care integrează o priză de aer mai mare. La spate, germanii au acoperit stopurile cu bandă adezivă pentru a ascunde noua grafică luminoasă. Totuși, acestea par să aibă aceeași formă cu cele de pe actualul model.

Se observă, în schimb, un eleron montat deasupra lunetei, precum și un element decorativ cu finisaj cromat. Acesta se regăsește în partea inferioară a spoilerului posterior și găzduiește evacuări duble false.

Potrivit sursei citată, modelul din fotografii era echipat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid. Portul de încărcare este amplasat pe aripa stânga-față.

Dincolo de modificările estetice, noul Volkswagen Golf facelift va primi la interior și un ecran central cu o diagonală mai mare. Acesta va fi mai mare decât cel de 12 inch de pe noul ID.3 facelift. În schimb, germanii vor renunța la comenzile haptice de pe volan și va reveni la butoanele convenționale.

Sursa: Motor1

Articole similare

Porsche anunță o scădere cu 5% a livrărilor în primul trimestru 2020

administrator_autopromag

Alfa Romeo Tonale nu va avea versiune Quadrifoglio la lansare

administrator_autopromag

Premiera mondială noul Citroen C4 Cactus – Citroen va crește cu 30% în următorii 3 ani!

Filip Sîrbu