AUTOpro
Generale Prezentari Stiri

Suzuki BALENO este disponibil în România

Prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt, noul model Suzuki Baleno este disponibil din luna iunie și în România. Prețul pentru noul model pornește de la 11.000 Euro cu TVA inclus.

Suzuki Baleno_2

Noul Suzuki Baleno este disponibil din luna iunie și în România la un preț pornind de la 11.000 Euro (cu TVA inclus). Suzuki Baleno este oferit în versiunile de echipare GA, GL, GL CVT, GLX și GLX + SHVS.

Tehnologiile prezente pe noul Suzuki Baleno includ, printre altele motorul turbo cu injecție directă BOOSTERJET de 1.0 litri și sistemul SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki). Toate acestea pentru ca noul Baleno să nu se remarce doar prin design, dotări și spațiul interior disponibil, ci să ofere și o experiență plăcută la condus.

Încă de la primul nivel de echipare, Baleno are numeroase dotări de siguranță activă și pasivă precum ABS + EBD, ESP, airbag-uri față, laterale și cortină sau pedalier retractabil în caz de accident. În funcție de nivelul de echipare, Baleno este disponibil și cu numeroase alte dotări precum sistemul de asistența la plecarea din rampă sau cruise control adaptiv cu limitator de viteză. Sistemul autonom de asistență la frânare (RBS – Radar Brake Support) este și el disponibil opțional pe versiunile de echipare GA și GL.

Pentru nivelurile de echipare GLX și GLX + SHVS este disponibil și un sistem multimedia cu ecran de 4,2 inch care include sistemul de navigație, camera de mers înapoi și oferă o conectivitate rapidă cu un smartphone. Noul model Suzuki Baleno poate fi comandat într-una din cele nouă culori disponibile.

În România, Suzuki Baleno este disponibil atât cu motorul turbo cu injecție directă BOOSTERJET de 1.0 litri, cât și cu un motor de 1.2 litri DUALJET. În echiparea GLX cu motor de 1.0 litri, Baleno poate fi comandat și cu cutie de viteze automată.

Baleno respectă noul limbaj de design al mărcii, “Liquid Flow”, care sugerează o masă energetică de lichid în mișcare. Exteriorul sportiv și elegant este completat de un interior confortabil, care oferă suficient spațiu pentru adulți atât pe locurile din față, cât și pe cele din spate, cu un portbagaj de 355 litri, o referință în acest segment.

“Suzuki are planuri foarte ambițioase în ceea ce privește extinderea gamei de modele în următorii ani. Beneficiind de cele mai noi tehnologii ale mărcii, noul Baleno completează acum gama de modele Suzuki disponibilă în România. Modelul este deja prezent în showroom-urile dealerilor noștri din întreaga țară și sunt sigur că Baleno este o mașină care corespunde standardelor ridicate ale clienților Suzuki. ”, a spus Alin Radu, director general Suzuki România.

Suzuki Baleno_3

Articole similare

ZEDU-1 este prima mașină care poluează mai puțin decât o mașină electrică convențională (cu video)

Mihai Morcovescu

Dacia Spring a ajuns la 10.000 de unități vândute pe piața din România

Mihai Morcovescu

Hyundai Tucson este primul SUV care primește versiune N Line

Dragos Baltateanu

Leave a Comment