AUTOpro
Generale

Lynk & Co vine cu o nouă revoluție în mobilitatea din Europa

Lynk & Co s-a lansat în Europa. Și nu este o marcă de automobil clasic ci un „smartphone” pe roți! Este mai puțin despre mașini și mai mult despre abonamente similare cu cele de la Netflix! Totuși, compania a publicat imagini ale „agentului” 01, primul model Lynk & Co disponibil în Europa.
Mobilitate bazată pe calitatea de membru

AUTOpro a fost prima publicație din România care a dezvăluit planurile celor de la Lynk & Co. Încă de la fondare, revista noastră a fost partenerul media în România al noului producător chinez- Lynk & Co, care este parte din grupul Geely. Tot AUTOpro a dezvăluit încă de acum 2 ani planul lui Alain Visser, creatorul și Președintele Lynk, de a folosi o altă abordare de vânzare, o combinație între strategia Dacia, Tesla și abonamentele Netflix. Într-o epocă în care digitalizarea în industria automobilistică este tot mai prezentă, Viser pionierează noi tehnici de vânzare și sharing..

Abonamentul de mobilitate al Lynk & Co le permite clienților să utilizeze mașina cât de mult doresc. Înscrierea este facilă și se face în câțiva pași online sau personal în una dintre locațiile lor.

Înscrierea pentru abonamentul lunar cu o mașină ajunge până la 500 EUR. Membrii își pot reduce costurile atunci când își împrumută mașinile și își pot schimba sau anula abonamentul cu o singură notificare. Asigurările, întreținerea programată și accesul la o platformă de partajare auto sunt toate incluse în prețul abonamentului. Alternativ, dacă nu aveți nevoie de o mașină proprie, vă puteți înscrie pentru un abonament gratuit și puteți plăti numai când împrumutați o mașină.

De asemenea, mașina poate fi cumpărată online sau offline de la unul dintre cluburile Lynk & Co. Pe piețele selectate, există opțiunea de livrare la domiciliu.

În ceea ce privește car-sharing-ul, acesta este un avantaj pentru membri, permițându-le să contribuie la reducerea numărului de mașini individuale din trafic. Membrii cu o mașină vor putea împărți cu prietenii, familia sau alți membri pentru a compensa costurile lunare. Pentru a simplifica acest lucru, Lynk & Co a dezvoltat o platformă de partajare care va permite membrilor să gestioneze rezervările, să partajeze locația mașinii și să trimită o cheie digitală de pe smartphone-urile lor și în mașină.

.

Modelul 01

Lynk & Co a dezvăluit și modelul 01, primul lor model care va fi disponibil clienților europeni. 01 este disponibil cu o gamă de transmisii electrice eficient proiectate, având în vedere infrastructură. Sistemele de propulsie PHEV și HEV ajută la îmbunătățirea economiei de combustibil și la reducerea emisiilor. Automobilul va avea o autonomie electrică pură de până la 70 km posibil cu PHEV.

Pentru a citi articolul complet, apasa AICI

Articole similare

Corespondență de la Londra – Cel mai capabil Ford din istorie a fost lansat la Londra

Filip Sîrbu

Jaguar F-Type la încălzire

administrator_autopromag

Ford Focus ST Wagon: primele imagini cu versiunea break

Leave a Comment