AUTOpro
Stiri

DS Automobiles prezintă “Un autre regard”, noua ediție pentru Paris Fashion Week 2020

DS Automobiles adaugă un nou element ediției “Un Autre Regard”, cu o ședință foto editorială dedicată Săptămânii Modei de la Paris.

 

DS Automobiles dezvăluie o nouă ședință foto editorială pentru Săptămâna Modei de la Paris – Colecția feminină pentru sezonul Primăvară/Vară 2021. Cea de-a doua ediție a evenimentului “Un Autre Regard” a prins viață la ruinele Château Royal de Montceaux-Lès-Meaux.

În mod categoric avangardist la vremea sa, castelul este format din ruine și vestigii, aflate în mijlocul unor coloane și a unui pavilion restaurat. Acesta este decorul pe care DS l-a folosit, încă de la începuturile mărcii, pentru a dezvălui conceptele DS AERO SPORT LOUNGE, DS X E-TENSE, DS E-TENSE și DS DIVINE, în prezența a 2 fotomodele, Justine Nicolas și Olivia Valin, imaginea a trei mărci emergente din industria modei: Boyarovskaya, Thebe Magugu și Mossi.

Au fost realizate patru fotografii ce reprezintă un contrast total între fascinația patrimoniului și modernitatea savoir-faire-ului afișat de designeri și concept car-urile DS. Laurent Nivalle și Emmanuel Rouyer au capturat forța diferitelor linii pentru a concepe un nou capitol pentru “Un Autre Regard”.

“Moda este o sursă de inspirație pentru identitatea mărcii DS”, subliniază Laurent Nivalle, Global Brand Designer pentru DS Automobiles și fotograf pentru această ediție a evenimentului “Un Autre Regard”.

Pentru a citi articolul complet apasa AICI

Articole similare

Prezentarea în premieră a celui mai nou model Jaguar, E-PACE

Filip Sîrbu

Kia dezvăluie modelul îmbunătățit Sportage cu sistemul de propulsie mild-hybrid diesel, design și tehnologii noi

Filip Sîrbu

CEO-ul Opel, Karl-Thomas Neumann, a demisionat

Filip Sîrbu

Leave a Comment