AUTOpro
Prezentari

Opel Astra Sports Tourer s-a întors!

După un an în care ofensiva s-a concretizat elegant, Opel lansează acum noul Astra Sports Tourer. Fanii break-ului vor fi încântați!

După premiera mondială a noii generații Astra hatchback din septembrie, Opel a dezvăluit versiunea mult așteptată a modelului break, noul Astra Sports Tourer. Noul venit va fi disponibil cu două niveluri de propulsie electrică hibrid plug-in, făcându-l primul break electrificat al producătorului german.

Pe lângă propulsia electrică, noul Astra Sports Tourer va fi disponibil cu motoare foarte eficiente pe benzină și diesel. Puterea variază de la 81 kW (110 CP) până la 96 kW (130 CP) pentru variantele pe benzină și diesel și până la 165 kW (225 CP) pentru variantele hibrid plug-in electric. O cutie de viteze manuală cu șase trepte este standard la motorizările pe benzină și diesel, iar o transmisie automată cu opt trepte (electrificată la hibridele plug-in) opțională la motoarele mai puternice.

Noul Astra Sports Tourer măsoară 4.642 x 1.860 x 1.480 milimetri (L x l x H) și o înălțime de încărcare de aproximativ 600 mm. Este cu 60 mm mai scurt faâî de generația precedentă, dar are un ampatament mai mare cu 70 de mm.

Portbagajul noului Astra Sports Tourer oferă mai mult de 608 litri de spațiu util de depozitare cu spătarul din spate în poziție verticală și până la mai mult de 1.634 l când este pliat – spațiu suficient pentru a găzdui, de exemplu, o cutie de transport pentru un câine de mărime medie. În plus, atunci când spătarele din spate 40:20:40 (echipament standard) sunt rabatate, podeaua este complet plată. Chiar și cu bateria litiu-ion de sub podea, variantele hibrid plug-in oferă încă volume utile de încărcare de peste 548 l, respectiv 1.574 l.

Articole similare

Chevrolet Camaro – la a șasea viață

Ediție limitată pentru noul BMW Seria 8: M850i Coupe First Edition

Dragos Baltateanu

Seat Ateca – Urban adventure

administrator_autopromag

Leave a Comment