AUTOpro
Generale

Pirelli lansează pneurile Winter Sottozero 3

Cea mai nouă gamă de pneuri de la Pirelli și-a făcut debutul pe întreg mapamondul, Winter Sottozero 3 prezentându-se ca soluție optimă pentru toți posesorii de mașini premium dornici să profite de calitățile sportive ale mașinilor fără a ține cont de compromisul vremii capricioase.

La scurt timp de la lansare, Winter Sottozero 3 a fost adoptat de către Lamborghini, Maserati, McLaren și Mercedes AMG ca echipare standard pentru modelele sale, confirmând prin aceasta calitățile care îl plasează în categoria Ultra High Performance.

Noul pneu a fos testat în condiții extreme de iarnă în Italia, Austria, Suedia, Finlanda și Noua Zeelandă. Mulțumită lamelelor 3D cu care este echipat, Winter Sottozero 3 dobândește o aderență remarcabilă pe zăpadă.

Performanțele sporite ale lui Sottozero 3 sunt datorate polimerilor optimizați de laboratoarele Pirelli, care au dezvoltat o compoziție inovatoare pentru aceasta gamă de anvelope.

Pentru sezonul de iarnă 2013-2014, Winter Sottozero este disponibil pe piețele din întreaga lume într-o gamă variată de dimensiuni, de la 16 la 21 de inci și în 11 versiuni diferite de runflat.

Articole similare

Luca DeMeo, pentru două zile în România

Robert Stan

Apple investește un miliard de dolari în Didi Chuxing

Autopromag

Finalistele Mașina Anului 2020 în România

Gabi Gogiu