AUTOpro
Generale

Pirelli lansează pneurile Winter Sottozero 3

Cea mai nouă gamă de pneuri de la Pirelli și-a făcut debutul pe întreg mapamondul, Winter Sottozero 3 prezentându-se ca soluție optimă pentru toți posesorii de mașini premium dornici să profite de calitățile sportive ale mașinilor fără a ține cont de compromisul vremii capricioase.

La scurt timp de la lansare, Winter Sottozero 3 a fost adoptat de către Lamborghini, Maserati, McLaren și Mercedes AMG ca echipare standard pentru modelele sale, confirmând prin aceasta calitățile care îl plasează în categoria Ultra High Performance.

Noul pneu a fos testat în condiții extreme de iarnă în Italia, Austria, Suedia, Finlanda și Noua Zeelandă. Mulțumită lamelelor 3D cu care este echipat, Winter Sottozero 3 dobândește o aderență remarcabilă pe zăpadă.

Performanțele sporite ale lui Sottozero 3 sunt datorate polimerilor optimizați de laboratoarele Pirelli, care au dezvoltat o compoziție inovatoare pentru aceasta gamă de anvelope.

Pentru sezonul de iarnă 2013-2014, Winter Sottozero este disponibil pe piețele din întreaga lume într-o gamă variată de dimensiuni, de la 16 la 21 de inci și în 11 versiuni diferite de runflat.

Articole similare

Ford a publicat prima imagine oficială cu noul e-Tourneo Courier. Debutul va avea loc pe 15 mai (cu video)

Mihai Morcovescu

„APAR – următorii 20 de ani”, un eveniment istoric

Filip Sîrbu

Noul MINI a fost surprins necamuflat