AUTOpro
Generale

Manchester United și Chevrolet licitează un model Trax special

În calitate de sponsor auto oficial al echipei britanice Manchester United, Chevrolet a scos la licitație pe eBay un Trax 1.6 LT „echipat” cu toate semnăturile primului unsprezece al binecunoscutei echipe de fotbal. Andy Higgins, Directorul General al Chevrolet Marea Britanie, a declarat „Suntem foarte încântaţi de Licitaţia Chevrolet Trax ediţia Manchester United. Din câte ştiu, este pentru prima dată când suporterii au şansa de a câştiga un autovehicul purtând semnăturile întregii echipe Manchester United şi sunt sigur că sunt mulţi, pe întreg globul, care ar dori să îl câştige. Banii strânşi în urma licitaţiei vor ajuta semnificativ activitatea de excepţie desfăşurată de Fundaţia Manchester United şi suntem încântaţi să colaborăm cu ei în cadrul acestui proiect.”

Pe lângă mașină, sunt supuse licitației și alte item-uri dedicate suporterilor Man Utd. –  minge One World Futbol semnată de primul unsprezece, tricouri purtate în meciuri oficiale, autobiografii semnate și chiar și posibilitatea de a fi mascota echipei într-un meci oficial.

Toți banii strânși în urma licitației – care speră că va atrage un număr mare de suporteri, colecţionari, celebrităţi şi pasionaţi de autovehicule – vor fi donați fundației Manchester United, care se va folosi de fonduri pentru a educa, motiva și inspira tineri din zonele dezavantajate ale Manchesterului metropolitan prin asigurarea de antrenamente de fotbal, cursuri de aptitudini şi dezvoltare personală.

Suporter sau nu, dacă dorești să te înscrii pentru oricare din item-urile licitate, click aici.

Articole similare

Despre Porsche World Roadshow și noul centru auto Porsche Pipera

Noua generație Mitsubishi ASX va debuta în cadrul Salonului Auto de la Geneva

Dragos Baltateanu

Conceptul Volkswagen ID Roomzz anticipează un SUV electric cu șapte locuri

Dragos Baltateanu