AUTOpro
Generale Stiri

Hyundai a dezvăluit noul Avante facelift, fratele coreean al lui Elantra

Constructorul sud-coreean Hyundai a prezentat primele imagini și detalii oficiale referitoare la noul Avante facelift. Este vorba despre versiunea destinată pieței locale a sedanului de clasă compactă Elantra, care este comercializată în Europa.

Noutățile estetice vin destul de devreme în ciclul de viață al modelului ținând cont de faptul că actuala generație, care este a șaptea, a fost dezvăluită în urmă cu doar trei ani și a fost pusă în vânzare spre sfârșitul aceluiași an. Modelul va fi lansat în 2024

Hyundai Avante facelift vine cu noutăți de ordin estetic

Hyundai

Versiunea restilizată a popularului model Hyundai Elantra a fost surprinsă de mai multe ori în timpul testelor, Însă de dată camuflajul ne-a împiedicat să observăm noutățile în materie de design.

Cu toate acestea, producătorul sud-coreean a dat publicității primele fotografii și informații referitoare la noul Avante facelift. În fapt, este vorba despre versiunea care va fi comercializată pe piața locală, așa că acum ne puteam face o idee despre cum va arăta noul Elantra facelift sau i30 Sedan pe alte piețe.

Cele mai multe noutăți le regăsim la partea frontală, acolo unde cei de la Hyundai au montat noi faruri LED și o grilă mai îngustă care este împărțită în două zone despărțite de un element de culoarea caroseriei. În plus, spoilerul redesenat găzduiește acum un set de prize de aer false la extremități pentru un aspect mai agresiv.

Mașina a primit un set de jante cu design modificat, în timp ce la spate avem o bară de protecție reproiectată care integrează un element care seamănă cu un difuzor, iar stopurile par a fi aceleași cu cele de pe actualul Elantra.

La interior, Hyundai a păstrat cele două ecrane de câte 10,25 de inch, însă clienții vor avea acum la dispoziție o tapițerie nouă, denumită Sage Green. Deocamdată nu se știe dacă aceasta va fi preluată și de Elantra facelift.

Potrivit site-ului Hyundai din Coreea de Sud, aceasta este din punct de vedere tehnic o previzualizare a designului viitorului Avante, care va fi lansat în 2024. Este posibil să fie publicate noi fotografii în zilele următoare când ar trebui să aflăm și specificațiile tehnice, care deocamdată sunt necunoscute.

Gama de motorizări de pe actuala generație Avante conține unități termice și hibride.

Sursa: Hyundai via Motor1

Articole similare

Renault Group anunță finalizarea noului acord de colaborare cu Nissan. A intrat în vigoare la 8 noiembrie

Mihai Morcovescu

Suzuki eVX Concept previzionează primul EV global al companiei nipone

Darius Pana

Noul Fiat Tipo – captivant și dinamic