AUTOpro
Stiri

Hyundai ELANTRA N, palpitant și ingenios

Noul Hyundai ELANTRA N 2022 a fost prezentat pentru piața nord-americană într-un debut virtual la Salonul Auto de la New York. Noutatea lansată de Hyundai aduce peste 40 de elemente N aplicate mașinii sport de zi cu zi ELANTRA, îmbunătățită prin componente de design și noi modalități dinamice de conducere.

Hyundai ELANTRA N este propulsat de un motor de 2,0 litri turbo cu injecție directă. Motorul flat-power ELANTRA N este disponibil atât cu o transmisie N cu opt trepte pe carosabil umed, cu dublu ambreiaj, cât și cu o cutie de viteze manuală standard, în șase trepte. Tehnologia flat-power generează o putere maximă de până la 5,500 rpm pentru o accelerare agilă iar toate aceste îmbunătățiri ale formei și materialului blocului cilindrului cizelează performanța și durabilitatea noului model.

N Sound Equalizer este artificiul noii ELANTRA N care stimulează simțul auditiv al șoferului prin timbrul virtual emis de motor, imitând sunete de la mașinile de curse Hyundai Motorsports. Întreaga experiență este cu atât mai savurată de șofer din scaunele sport ușoare de interior, cu elemente integral marca N, de la volan, schimbătorul de viteze și până la pedalele metalice.

Articole similare

Modelul Kia Rio va fi retras de pe piața europeană la sfârșitul anului 2023

Mihai Morcovescu

Tesla poate cumpăra Mercedes?

Andrada Arsenie

Chery va construi automobile la o fabrică Nissan care fusese închisă în 2021

Mihai Morcovescu

Leave a Comment