AUTOpro
Generale Stiri

Ford a publicat prima imagine oficială cu noul e-Tourneo Courier. Debutul va avea loc pe 15 mai (cu video)

Producătorul american de automobile Ford a dat publicității o primă fotografie oficială cu noul său model electric e-Tourneo Courier.

Acesta este versiunea destinată transportului de pasageri a utilitarei cu emisii zero e-Transit Courier. Noul model va fi prezentat în ziua de 15 mai.

Noul Ford e-Tourneo Courier ar putea primi același motor ca e-Transit Courier

Ford

Gama de vehicule electrice a mărcii americane continuă să se extindă. Asta pentru că, peste doar trei zile, va fi lansată o nouă versiune a utilitarei electrice e-Transit Courier (foto, sus).

Este vorba despre o varianta destinată transportului de pasageri, care se va numi e-Tourneo Courier. Oficialii producătorului au publicat pe contul oficial de Tweeter o primă imagine cu noul model cu emisii zero.

Fotografia ne dezvăluie doar o porțiune din partea frontală a noului model. Se pot observa farurile care au aceeași semnătură luminoasă ca cele de pe utilitara electrică. De asemenea, vedem și un scut de protecție montat sub bara din față. În plus, ne putem aștepta la uși posterioare glisante și un spate cu design relativ simplu și stopuri verticale.

Interiorul ar putea prelua același design simplist. Aici este posibil să regăsim un grup de instrumente digital de 12 inch și un sistem de infotainment de 12 inch.

Cei de la Ford păstrează încă secrete detaliile tehnice. Cu toate acestea, cel mai probabil noul e-Tourneo Courier va primi același motor de pe modelul din care derivă, care oferă 136 CP și 290 Nm de cuplu. Mașina va putea fi încărcată la o priză rapidă de 100 kW. Asta înseamnă că încărcarea de la 10% la 80% se va realiza în 35 de minute.

Noua versiune a lui Ford e-Transit Courier va fi dezvăluită, cum spuneam, pe 15 mai.

Sursa: Tweeter/Ford

Articole similare

Geely și Tencent – un nou acord strategic

Andrada Arsenie

Detalii exclusive Renault Scenic Vision – Design, Sustenabilitate și Siguranță

Darius Pana

ECOBEST Challenge 2023 – Electrified by VinFast – testele certificate Bureau Veritas vor avea loc între 27 și 29 iunie

Darius Pana