AUTOpro
Generale Stiri Tehnologie

DS Automobiles devine primul producător care include ChatGPT ca dotare standard

Constructorul francez de automobile de lux DS Automobiles va oferi din 2024 chatbot-ul cu inteligență artificială ChatGPT ca dotare standard pe modelele din gamă.

Serviciul va fi disponibil în 18 țări și în 13 limbi, începând cu luna martie.

DS Automobiles oferă ChatGPT în pachetul Connect Plus

În octombrie 2023, DS Automobiles a lansat faza experimentală de integrare a serviciului ChatGPT în sistemul multimedia DS Iris de pe modelele sale. Acesta a fost oferit pe piețe precum Franța, Germania, Italia, Spania și Marea Britanie. De atunci, utilizarea funcției de recunoaștere vocală a crescut cu peste 50%.

Acum, reprezentanții mărcii au decis să ofere chatbot-ul cu inteligență artificială ca dotare standard la nivelul întregii game. Asta înseamnă că tehnologia va fi disponibilă pe modelele DS 3, DS 4, DS 7 și DS 9, care sunt echipate cu sistem multimedia DS Iris. Acestea vor fi livrate începând cu luna martie.

Tehnologia ChatGPT va fi oferită în 18 țări și în 13 limbi. Lista include Germania, Austria, Belgia, Danemarca, Spania, Irlanda, Italia, Luxemburg, Franța, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Marea Britanie, Suedia, Elveția, Republica Cehă și Japonia.

Chatbot-ul este inclus în pachetul Connect Plus, alături de sisteme precum Connected Navigaton, Remote Controls și E-Remote Controls, Connected Alarm, Send2Nav, EV Trip Planner și e-Routes. Pachetul este oferit standard pe toate modelele DS timp de 3 ani.

Sursa: DS Automobiles

Articole similare

VinFast va prezenta la CES 2024 un concept-car, un SUV electric nou și o bicicletă pe baterii

Mihai Morcovescu

Dacia Duster, transformat în papamobil pentru vizita Papei Francisc

Robert Stan

Lexus ar putea în sfârșit să prezinte un LS fuel cell

Filip Sîrbu