AUTOpro
Generale Stiri

Dacia oferă gratuit pe 1 și 2 februarie sticle cu apă caldă ca soluție alternativă la scaunele încălzite

În zilele de 1 și 2 februarie, Dacia introduce în oferta de accesorii recipiente cu apă caldă, care sunt gratuite. Denumite „Heated Seat Saviours”, acestea sunt concepute ca o soluție alternativă la scaunele încălzite pentru care unii clienți nu vor să plătească abonament, așa cum se întâmplă în cazul altor producători.

Deocamdată, această „dotare” este disponibilă doar pe piața din Marea Britanie, însă dacă această soluție de marketing va avea succes, ea va fi introdusă și pe alte piețe, inclusiv în România.

Oferta Dacia este valabilă deocamdată în Marea Britanie

Dacia

În ultima vreme, marii producători de automobile au introdus în ofertă dotări opționale care pot fi achiziționate sub formă de abonament, ce poate ajunge și la 25 de oră pe lună.

Spre exemplu, la BMW și la Tesla, clienții aleg opțiunile și perioada pentru care vor să le activeze. Printre acestea se numără scaunele încălzite și unele sisteme de asistență. În Italia, Dacia oferă scaune față încălzite doar pe modelul Jogger, pe nivelurile de echipare Expression sau Extreme, și costă 150 de euro.

Nu este și cazul celor de la Dacia, care vin cu o alternativă interesantă, care poartă denumirea „Heated Seat Saviours”. Este vorba despre niște sticle umplute cu apă caldă, care sunt oferite gratuit în Marea Britanie.

Acestea sunt concepute special pentru clienții care nu doresc să plătească un abonament pentru activarea scaunelor încălzite. „Heated Seat Saviours” sunt disponibile standard pe nivelurile de echipare de top ale modelelor Sandero Stepway, Duster și Jogger.

„Cineva va plăti în plus pentru a activa dotările montate din fabrică. Cu siguranță asta nu se va întâmpla la Dacia. Noi credem în simplitate, oferind clienților noștri tehnologie care face conducerea mai convenabilă și confortabilă cu dotări incluse în prețul inițial al mașinii”, spune Luke Broad, directorul mărcii Dacia pentru Marea Britanie.

Clienții Dacia din Anglia pot ridica gratuit sticlele „Heated Seat Saviours” de la reprezentanțele mărcii românești din orașele engleze Manchester și Londra, precum și din orașul galez Swansea, în zilele de 1 și 2 februarie.

Sursa: Motor1

Articole similare

Exclusivitate națională: primul test de autonomie european, independent, pentru automobilele electrice

administrator_autopromag

Oficial: Porsche Boxster GTS și Cayman GTS

Versiunea de serie a modelului Renault K-ZE a fost lansată în China

Dragos Baltateanu