AUTOpro
Generale Stiri

Noua ediție limitată Dacia Duster Mat Edition costă în România 25.400 de euro. Vor fi disponibile 70 de exemplare

Dacia Duster Mat Edition

Producătorul de automobile român a anunțat deschiderea listelor de comenzi pentru noua ediție limitată Dacia Duster Mat Edition. Prezentată în premieră mondială anul trecut în octombrie, în cadrul Salonului Auto de la Paris, ediția specială va fi disponibilă pe piața din țara noastră în 70 de exemplare.

Această versiune specială a SUV-ului produs la Mioveni este echipată cu motorul 1.3 TCe de 150 CP și este finisată într-o nuanță mată. Modelul poate fi comandat exclusiv online, pe platforma de e-commerce a constructorului de la Mioveni, iar prețul este de 25.400 de euro, fără tichet RABLA.

Dacia Duster Mat Edition este echipată cu motorul 1.3 TCe de 150 CP

Dacia Duster Mat Edition

Dacia Duster Mat Edition este disponibilă într-o singură culoare exterioară, denumită Gri Comet, în timp ce jantele de 17 inch, antena tip aripă de rechin – premieră absolută pentru modelul românesc – și carcasele oglinzilor laterale sunt finisate în negru lucios.

Din punct de vedere mecanic, SUV-ul beneficiază de echiparea de vârf, și anume motorul 1.3 TCe de 150 CP. Acesta este asociat unei transmisiii automate cu dublu ambreiaj EDC.

Noua ediție specială Dacia Duster Mat Edition vine complet echipată. Lista de echipamente include, între altele, sistem de climatizare automată, Media Nav cu ecran tactil de 8 inch compatibil Android și Apple CarPlay, cameră video multi-view și card hands-free.

Cum spuneam, cele 70 de exemplare Dacia Duster Mat Edition disponibile pe piața locală se regăsesc pentru comandă pe platforma e-commerce Dacia România. Potrivit informațiilor furnizate de cei de la Dacia, prețul noii ediții limitate Duster Mat Edition este de 25.400 de euro, fără tichet RABLA.

Sursa: Dacia

Articole similare

Suzuki Vitara S este „Cel mai 4×4 SUV” din România

administrator_autopromag

Lake Bled (Slovenia): Top Tips Before You Go

Mihai Predescu

Germanii de la Manhart au transformat noul BMW M4 într-o bestie de 635 CP

Mihai Morcovescu