AUTOpro
Generale Stiri Tuning

Dacia Duster a primit pachet tuning CarPoint: jante de 20 de inch și o folie cu tematică monstruoasă

Cu peste două milioane de unități vândute, Dacia Duster a devenit de-a lungul timpului un model extrem de apreciat pretutindeni, așa că era firesc să intre și în atenția celor mai cunoscute case de tuning.

De aceea, germanii de la Carpoint au modificat un exemplar al SUV-ului produs la Mioveni, astfel încât acesta nu va putea trece neobservat în trafic.

Dacia Duster by CarPoint vine cu o temă coloristică galbenă

Duster

Prin intermediul sub-brandului CP Performance, specialiștii de la Carpoint au aplicat un pachet de tuning inedit modelului autohton. Se poate spune că acesta este cel mai sălbatic proiect al germanilor în primul rând datorită foliei cu tematică monstruoasă.

Colții, ghearele și tentaculele monstrului gândit de CarPoint sunt imprimate pe un fundal predominant galben. Aceeași nuanță o regăsim și pe șinele de pe plafon, la nivelul farurilor și la interior. 

Apoi, avem un set de roți Ronal R62 de 20 de inch, care sunt încălțate cu anvelope 255/35 ZR20. De asemenea, suspensia a fost revizuită pentru a coborî garda la sol, iar sistemul de evacuare are patru terminații. Exteriorul este completat de un bullbar și de noi praguri laterale.

Tema coloristică galbenă continuă la interior, unde există o tapițerie din piele neagră, cu model diamantat și cusături contrastante galbene. Cusăturile de pe volan, de pe scaune, ornamentele gurilor de ventilație sau pe protecțiile interioare ale pragurilor au finisaje în aceeași culoare. În plus, pe spătarele scaunelor, pe praguri și preșuri a fost brodată emblema Carpoint Edition.

Prețul acestui exemplar Dacia Duster by CarPoint modificat nu a fost dezvăluit. Însă, tunerul german are mai multe modele pe stoc, ale căror prețuri cuprinse între 28.490 și 32.990 de euro.

Sursa: Carscoops

Articole similare

AUTOpro a fost la Salonul Auto de la Beijing 2024! Primul episod: Galerie foto extinsă cu cele mai interesante mașini!

Darius Pana

Waymo lansează serviciul robo-taxi fără șofer

Huawei vinde mașini în China

Florin Amariei