AUTOpro
Generale

Tesla Model Y a primit un kit tuning din partea specialiștilor de la Irmscher

Cunoscuta companie de tuning Irmscher a introdus un kit de tuning pentru modelul electric Tesla Model Y. Este cea de-a doua transformare pe care SUV-ul cu emisii zero o primește de la începutul anului, după cea realizată de un alt tuner german, Novitec.

În urma aplicării kit-ului aerodinamic, popularul model electric american a căpătat un aspect mai agresiv, devenind o mașină sport extrem de atractivă.

Tesla Model Y poate fi personalizat cu ajutorul Irmscher Manufaktur

Tesla Model Y

Dacă ți-ai dorit să cumperi un Tesla Model Y, dar ți se părea o mașină anostă, trebuie să știi că acum există o versiune care cu siguranță se potrivește mai mult gusturilor tale.

Asta pentru că tunerul german Irmscher, o companie care are o strânsă legătură cu marca Opel și care are o experiență de peste 55 de ani în domeniu, tocmai a dezvăluit un kit pentru cel mai popular model al americanilor. Acest proiect se adresează celor care își doresc un Model Y diferit, cu care să iasă în evidență.

Una dintre cele mai notabile modificări se regăsește la partea frontală, care este dominată de o grilă de tip „pânză de păianjen” și o bară reproiectată, care include un „șorț” în partea inferioară. Aspectul unic al mașinii este completat de o priză de aer suplimentară.

Mergând mai departe, Tesla Model Y a primit noi praguri și un set de jante „Heli Star” cu un finisaj polișat, care au dimensiunea de 20 de inch. La spate regăsim un nou difuzor și un eleron amplasat în partea de sus, deasupra capacului portbagajului.

Clienții pot opta pentru o gamă de culori foarte variată, în timp ce interiorul, care este punctul slab al modelelor Tesla, a fost îmbunătățit datorită numeroaselor posibilități de personalizare Irmscher Manufaktur. Spre exemplu, se poate alege o tapițerie din piele de înaltă calitate, un set de covorașe mai groase și ornamente din inox pentru praguri.

Sursa: Irmscher via Motor1

Articole similare

Noua generație MINI Cooper primește display OLED și sistem de operare nou. Debutul, în 2024

Mihai Morcovescu

BMW a prezentat noul BMW M3 CS

Filip Sîrbu

„APAR – următorii 20 de ani”, un eveniment istoric

Filip Sîrbu