AUTOpro
Generale Stiri

CONCURS – Tune the Duster

Știm că orice mașină este greu de configurat, așa cum este și cel mai nou SUV de la Dacia. Lasă-ți imaginația liberă și spune-ne cum ar arăta un Duster perfect în opinia ta, pentru că noi vrem să mergem mai departe cu personalizare lui.

 

Nu te limita la ce găsești în configuratorul oficial pentru că nu asta căutăm. Vrem să ne spui ce modificări exterioare și interioare ai face, dar și ce accesorii ai monta. Nu-ți impune limite pentru că poți include orice de la accesorii smart la noi tehnologii sau elemente de caroserie. Vrem să stimulăm imaginația voatră pentru a aduce modificări noului Duster atât la interior, cât și la exterior. Este important de știut că acestea nu trebuie să vizeze în nici un fel elemente structurale sau optimizări asupra motorului, fiind esențial să nu se încalce termenii și condițiile în care se acorda garanția de fabrică.

Evident, cele mai coerente propuneri vor fi premiate după ce un juriu extrem de competent din industrie va decide rezultatele finale. Acesta va fi compus din jurnaliștii AUTO pro, experți din industria auto (Renault Technologie Roumanie cu departamentele de design, comercial/marketing, industrial), reprezentanți ai altor partenerilor (Falcon Electronics), reprezentanți ai unei companii de telecomunicație și un reprezentant al agenției de creație și media a Grupului Renault, la care se adaugă prof. dr. ing. Cristian Andreescu de la Catedra de Autovehicule Rutiere a Universității Politehnică din București.

Cele mai bune propuneri pot deveni proiecte importante pentru Dacia, ediții speciale sau pot fi incluse în catalogul oficial de accesorii. Așadar, provocarea este ridicată.

Din partea ta, cititorule AUTO pro, așteptăm să ne trimiți viziunea proprie despre cum arată un Duster perfect, cu modificări la exterior, la interior, dar și la libera alegere, fără nicio restricție, capitol care poate să includă idei pentru design, orice tip de accesorii, conectivitate sau sisteme green. Nu pune nicio limită în calea ideilor tale. Pregătim un set de premii atractive pe care le vom anunța ulterior.

Așteptam e-mail-uri cu viziunea ta asupra Duster-ului perfect la adresa – redactie@automedia.ro.

Regulament concurs – Tune the Duster.

Articole similare

Ferrari SF90 Spider dezvăluit în timpul unui eveniment digital

Andrada Arsenie

Anglia și Țara Galilor au interzis fumatul în mașinile în care află copii

administrator_autopromag

Avancronica GP Bahrein 2016, din punctul de vedere al pneurilor

administrator_autopromag

Leave a Comment