AUTOpro
Generale Green car Stiri

Audi Q8 facelift: prima imagine oficială. Debutul a fost fixat pentru 5 septembrie

Germanii de la Audi se pregătesc să lanseze versiunea restilizată a SUV-ului Q8, care va primi, între altele, o nouă semnătură luminoasă pentru stopuri și bare de protecție revizuite.

Prezentarea oficială va avea loc în prima săptămâni a lunii septembrie.

Noul Audi Q8 facelift va oferi versiunile sportive SQ8 și RS Q8

Audi

Noul Q8 facelift a fost surprins în teste încă de la începutul anului. De aceea, nu este nici o surpriză că Audi urmează să-și dezvăluie varianta revizuită a SUV-ul său.

Până atunci, însă, producătorul din Ingolstadt a publicat o primă imagine oficială cu viitorul Q8 facelift. Modelul va primi o serie de îmbunătățiri estetice. Cea mai importantă dintre acestea o reprezintă noua semnătură luminoasă pentru stopuri.

Dincolo de această modificare, SUV-ul va veni și cu un set de faruri noi. De asemenea, și cele două bare de protecție vor fi ușor restilizate.Deocamdată, reprezentanții companiei nu au dezvăluit detaliile tehnice.

Totuși, cei de la Audi spun că vor exista opțiuni de personalizare noi. În plus, se pare că nu vor fi schimbări și la interior sau, cel puțin, nu importante. Astfel, Q8 facelift ar putea să ofere în continuare configurația cu trei ecrane. 

Potrivit unor informații neoficiale, Q8 facelift va oferi și variantele sportive SQ8 și RS Q8. Ambele este de așteptat să folosească propulsorul V8.

Așa cum spuneam, noul Q8 facelift va fi prezentat oficial în ziua de 5 septembrie.

Sursa: Audi

Articole similare

Citroen aniversează 55 de ani de la lansarea modelului Mehari (cu video)

Mihai Morcovescu

Porsche 911 Turbo plug-in hibrid, în curând o realitate!

Florin Amariei

Citroen a publicat un video teaser cu viitorul model electric e-C3

Mihai Morcovescu