AUTOpro
Generale Stiri

Conceptul Alfa Romeo Tonale anunță un nou model SUV în gama constructorului italian

Alfa Romeo a prezentat la Salonul Auto de la Geneva un concept car numit Tonale. Acesta anunță un viitor model SUV plug-in hybrid ce va fi adăugată în gamă alături de actualul Stelvio.

Alfa Romeo a adus la Geneva conceptul unui SUV compact numit Tonale. Cu un design agresiv în stil Alfa, conceptul Tonale anunță un viitor model SUV plug-in hybrid ce va fi adăugat în gama Alfa Romeo alături de actualuo model Stelvio.

Viitorul SUV va fi primul model cu tehnologie plug-in hybrid din istoria mărcii italiene. Alfa Romeo nu a comunicat încă o dată pentru lansarea modelului de serie.

La nivel de design, conceptul Alfa Romeo Tonale impresionează prin elementele preluate din istoria mărcii, începând cu masca frontală Scudetto și farurile cu câte trei elemente optice ce fac trimitere către modelele 159 sau Brera. Viitorul Tonale de serie va fi încadrat în gamă sub actualul model Stelvio, iar numele este inspirat tot de o trecătoare din munții Alpi.

Conceptul ne arată și un interior complet digital cu o consolă dominată de un ecran de 10.25 inch. Sistemul infotainment va conține și două funcții noi numite Alfista și Paddock. Alfista va oferi informații despre stilul de viață Alfa și detalii despre evenimente și întâlnirile proprietarilor de modele Alfa Romeo. Paddock este practic un magazin online de unde pot fi achiziționate produse Alfa Romeo direct din interiorul mașinii.

Deși nu a dat prea multe informații tehnice legate de sistemul plug-in hybrid al conceptului Tonale, știm doar că motorul electric este poziționat pe puntea spate. Nu au fost comunicate date legate de autonomie, capacitatea bateriei sau performanțele modelului.

Articole similare

Producția pe un an a noului Hummer EV s-a epuizat

Andrada Arsenie

Avancronica GP Bahrein 2016, din punctul de vedere al pneurilor

administrator_autopromag

Dacia Duster este Mașina Anului 2018 în România

Filip Sîrbu

Leave a Comment