AUTOpro
Generale Stiri

Audi prezintă primele schițe cu modelul Q4 e-tron

Conceptul Audi Q4 e-tron va fi prezent la Salonul Auto de la Geneva din luna martie. Până atunci, Audi a publicat o serie de schițe cu viitorul concept electric.

Audi are planuri mari în ceea ce privește electrificarea gamei sale de modele. După ce actualul model Audi e-tron, primul SUV electric din gama Audi, poate deja fi comandat, iar livrările vor începe din această lună, constructorul german a confirmat prezentarea unui nou concept numit Q4 e-tron la Salonul Auto de la Geneva.

Conceptul Audi Q4 e-tron anunță un SUV electric mai mic față de actualul model e-tron, iar versiunea de serie Q4 e-tron va fi lansată la începutul anului 2021.

Până la dezvelirea conceptului Audi Q4 e-tron de la Geneva, constructorul german a publicat câteva schițe de design cu viitorul concept electric.

Acesta va folosi platforma MEB a grupului Volkswagen, o platformă tehnică dezvoltată special pentru modelele electrice. La nivel de design, viitorul Q4 e-tron preia o serie de elemente de la conceptul e-tron GT, prezentat anul trecut.

Audi nu a dezvăluit încă detalii tehnice despre conceptul Q4 e-tron.

Articole similare

Un nou centru Opel: Rădăcini Constanța

Filip Sîrbu

12.3% din mașinile second-hand verificate de InspectorAuto au fost daună totală

Dragos Baltateanu

Programul Rabla începe în martie, iar bonusul pentru mașini electrice rămâne de 10.000 de euro

Robert Stan

Leave a Comment