AUTOpro
Generale Stiri

Audi prezintă primele schițe cu modelul Q4 e-tron

Conceptul Audi Q4 e-tron va fi prezent la Salonul Auto de la Geneva din luna martie. Până atunci, Audi a publicat o serie de schițe cu viitorul concept electric.

Audi are planuri mari în ceea ce privește electrificarea gamei sale de modele. După ce actualul model Audi e-tron, primul SUV electric din gama Audi, poate deja fi comandat, iar livrările vor începe din această lună, constructorul german a confirmat prezentarea unui nou concept numit Q4 e-tron la Salonul Auto de la Geneva.

Conceptul Audi Q4 e-tron anunță un SUV electric mai mic față de actualul model e-tron, iar versiunea de serie Q4 e-tron va fi lansată la începutul anului 2021.

Până la dezvelirea conceptului Audi Q4 e-tron de la Geneva, constructorul german a publicat câteva schițe de design cu viitorul concept electric.

Acesta va folosi platforma MEB a grupului Volkswagen, o platformă tehnică dezvoltată special pentru modelele electrice. La nivel de design, viitorul Q4 e-tron preia o serie de elemente de la conceptul e-tron GT, prezentat anul trecut.

Audi nu a dezvăluit încă detalii tehnice despre conceptul Q4 e-tron.

Articole similare

Continental, Bosch și Renault, cei mai doriți angajatori din industria auto în 2020

Robert Stan

Serbia va avea fabrica de motoare electrice

Florin Amariei

Daimler își consolidează poziția din România după fuziunea dintre Mercedes-Benz și EvoBus

Leave a Comment