AUTOpro
Generale Green car Stiri

Primele imagini cu modelul electric Honda ce va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva

Honda a publicat două imagini cu viitorul model de serie cu propulsie electrică ce va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

După ce acum două săptămâni, Honda publica prima imagine cu exteriorul modelului electric ce va intra în gama constructorului japonez, acum avem și prima imagine cu interiorul viitorului model.

La exterior, modelul electric Honda s-a inspirat masiv din conceptul Urban EV ce a fost prezentat publicului la Salonul Auto de la Frankfurt 2017.

Imaginea cu interiorul ne prezintă planșa de bord digitală încadrată de un decor minimalist și un volan simplu cu două spițe. Ecranul din interiorul modelului Honda se întinde pe aproape toată lungimea planșei de bord și este împărțit în mai multe zone.

În stânga, ecranul conține comenzi ale funcților de bază ca navigația, asistentul personal, sigurnață și conectivitate multimedia. În dreapta ecranului sunt oferite informații ale sistemului electric de propulsie, ca timpul de încărcare a bateriei.

După prezentarea modelului de pre-serie în cadrul Salonului Auto de la Geneva pe 5 martie 2019, Honda va lansa versiunea de serie a modelului electric în toamna acestui an.

Articole similare

Facelift și motorizări noi pentru Mercedes-Benz GLA

Filip Sîrbu

Uber ar fi putut avea probleme și cu Apple

Filip Sîrbu

Toyota și Suzuki vor forma un parteneriat

Filip Sîrbu

Leave a Comment