AUTOpro
Stiri

Ultimul exemplar Porsche 911 Speedster va fi scos la licitație

Ultimul exemplar Porsche 911 al generației anterioare (991) va fi vândut la licitație de divizia nord-americană a constructorului din Stuttgart.

Ultimul exemplar Porsche 911 din generația 991 este un Speedster produs în luna decembrie a anului trecut. Porsche North America și casa de licitații RM Sotheby’s vor vinde acest ultim exemplar în cadrul unui eveniment special.

Toți banii încasați din vânzarea modelului Porsche 911 Speedster vor fi donați programului Covid-19 Community Response and Recovery Fund.

Porsche a păstrat ediția specială Speedster bazată pe generația 991 în producție alături de actualul Porsche 911, generație 992, până la finalul anului trecut.

Doar 1948 exemplare Speedster au fost construite și asta îl face extrem de dezirabil. Iar ultimul exemplar din serie este cu atât mai valoros. Licitația va avea loc între 15 și 22 aprilie pe o platformă online.

Câștigătorul va primi alături de mașină și un ceas cronograf Porsche Design special dar și un tur al uzinei Porsche din Stuttgart și al centrului de dezvoltare din Weissach.

Articole similare

Ce se întâmplă cu Land Cruiser?

Au început precomenzile pentru noul model Alpine

Filip Sîrbu

UE vrea 30 de milioane de masini electrice pe drum pana in 2030

Florin Amariei

Leave a Comment