AUTOpro
Stiri

Ultimul exemplar Porsche 911 Speedster va fi scos la licitație

Ultimul exemplar Porsche 911 al generației anterioare (991) va fi vândut la licitație de divizia nord-americană a constructorului din Stuttgart.

Ultimul exemplar Porsche 911 din generația 991 este un Speedster produs în luna decembrie a anului trecut. Porsche North America și casa de licitații RM Sotheby’s vor vinde acest ultim exemplar în cadrul unui eveniment special.

Toți banii încasați din vânzarea modelului Porsche 911 Speedster vor fi donați programului Covid-19 Community Response and Recovery Fund.

Porsche a păstrat ediția specială Speedster bazată pe generația 991 în producție alături de actualul Porsche 911, generație 992, până la finalul anului trecut.

Doar 1948 exemplare Speedster au fost construite și asta îl face extrem de dezirabil. Iar ultimul exemplar din serie este cu atât mai valoros. Licitația va avea loc între 15 și 22 aprilie pe o platformă online.

Câștigătorul va primi alături de mașină și un ceas cronograf Porsche Design special dar și un tur al uzinei Porsche din Stuttgart și al centrului de dezvoltare din Weissach.

Articole similare

De la Kadett B Stir-Lec I la Corsa-e: peste 50 de ani de mobilitate electrică Opel

Robert Stan

Mașinile electrice și hibride, aproape 6% din piață

Robert Stan

Ford renunță la motoarele pe benzină pentru Mondeo în favoarea versiunilor hybride

Autopromag

Leave a Comment