AUTOpro
Stiri

Top Gear revine pe micile ecrane din România

Top Gear

History va difuza în România ultimele șase sezoane din emisiunea auto Top Gear făcută celebră de trio-ul format din Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May.

Postul TV History vine cu o veste bună pentru pasionații de mașini care, forțați de împrejurări, își petrec timpul în propiile locuințe. Începând cu 2 aprilie va fi difuzat în România show-ul de televiziune britanic Top Gear.

History va difuza, în premieră și în exclusivitate în România, din 2 aprilie, în fiecare joi, de la ora 21:00, ultimele șase sezoane din Top Gear.

Timp de aproape două decenii, Top Gear a fost cel mai incitant și urmărit show auto din lume, cu o audiență estimată la 350 de milioane de oameni. Din 2002, de-a lungul a peste 25 de sezoane, serialul a reprezentat mixul perfect dintre divertisment, umor și informații tehnice. Prin intermediul acestei longevive emisiuni auto, publicul a putut călători în locuri din întreaga lume, alături de echipa care a realizat cascadorii spectaculoase și a acceptat provocări extreme pentru a testa mașinile prezentate în cadrul acesteia.

Rețeaua A+E Networks a obținut licența pentru difuzarea a șase sezoane ale emisiunii realizate de BBC, totalizând astfel un număr de 40 de episoade. Top Gear va putea fi urmărit pe History România pe tot parcursul anului 2020. Primele trei sezoane vor fi difuzate din 2 aprilie, iar următoarele trei vor putea fi urmărite începând din toamnă.

„Încercăm mereu să oferim publicului din România cel mai bun conținut factual, alături de un divertisment de calitate, iar Top Gear îndeplinește pe deplin aceste standarde. Anul acesta History sărbătorește 25 de ani de existență, de aceea suntem cu atât mai încântați să venim în întâmpinarea publicului nostru cu un serial îndelung așteptat. Mai mult, deschidem acest an aniversar cu programe de top, cu o strategie de marketing îndrăzneață și cu o relație excelentă cu partenerii platformei” a declarat Izabella Wiley, director general A+E Networks CEE.

Articole similare

Modelul Suzuki Swift a câștigat premiul RJC Car of the Year 2018

Filip Sîrbu

Sebastian Vettel și-a anunțat plecarea de la Ferrari

Robert Stan

Programul RABLA Clasic: Prima de casare va crește în acest an cu 15%

Mihai Morcovescu

Leave a Comment