AUTOpro
Stiri Green car

Tesla Model 3 primește îmbunătățiri considerabile pentru versiunile Standard și Long Range

Tesla Model 3 facelift

Tesla Model 3 primește un upgrade la 6 ani de la primul exemplar fabricat și după peste 2 milioane de unități produse. Îmbunătățirile semnificative au fost făcute pentru Model 3 cu tracțiune spate și Long Range cu tracțiune integrală.

Model 3 facelift poate fi recunoscut instantaneu ca fiind același Model 3, dar cu o caroserie și o prezență mai rafinate, o aerodinamică mai bună, un sistem de iluminare și elemente de interior noi, care pun în valoare aspectele apreciate de clienții care îndrăgesc Model 3.

Livrările variantelor Model 3 îmbunătățite cu tracțiune spate și Long Range tracțiune integrală vor începe la sfârșitul lunii octombrie în Europa și în Orientul Mijlociu.

Tesla Model 3 facelift

Ce îmbunătățiri a primit Tesla Model 3 facelift

  • Aerodinamică optimizată. Liniile mai clare ale caroseriei și suprafețele optimizate pentru o aerodinamică mai bună reduc rezistența la rulare și zgomotul produs de vânt și măresc autonomia.
  • Un sistem de iluminare inovator. Faruri cu un aspect complet nou. Stopuri integrate în hayon, cu design modern și culori strălucitoare, pentru un aspect îmbunătățit.
  • Două culori noi. Ultra Red și Stealth Grey. Ultra Red este o culoare cu o saturație înaltă și adâncime dinamică, creată dintr-o vopsea cu mai multe straturi. Stealth Grey este o culoare gri închis metalizat, bogată și dinamică, ce scoate în evidență forma vehiculului Model 3.
  • Jante/pneuri optimizate pentru autonomie. Stil actualizat, cu aerodinamică îmbunătățită și pneuri optimizate pentru zgomot și autonomie.
Tesla Model 3 facelift
  • Interior cu multe upgrade-uri. Scaune ventilate, cabină mai bine antifonată, consolă centrală reproiectată, acoperită în aluminiu, spațiu de stocare amplu și două încărcătoare wireless pentru telefon, sistem audio de nouă generație, afișaj pe rândul al doilea (un ecran nou, de 8″, prevăzut în spate, cu control integrat pentru climatizare, ventilare și opțiuni de divertisment), conectivitate îmbunătățită (rețea celulară cu 50% mai performantă, rază Wi Fi de 2 ori mai mare, funcționalități Wi Fi cu bandă dublă – 2,4 GHz și 5 GHz).

Model 3 a jucat un rol esențial în accelerarea adoptării mașinilor electrice, oferind o opțiune accesibilă, performantă și avansată tehnologic, care a atras un public mai larg. Mașina noastră a contribuit la schimbarea percepției asupra vehiculelor electrice, acestea transformându-se din produse de nișă într-unele mai populare. Această actualizare oferă mai mult rafinament, confort și dotări premium – atât în interior, cât și la exterior – respectând totodată designul modern și simplu. Nu ne-am îndepărtat de la aspectele care au făcut din Model 3 cea mai vândută mașină la nivel global: autonomia și eficiența de neegalat, cu performanțe și manevrabilitate de nivelul mașinilor sport, la un preț accesibil”, spun reprezentanții Tesla.

Sursa: EVmarket.ro

Articole similare

Noua generație Peugeot 208 a fost lansată oficial

Dragos Baltateanu

Volkswagen, detronat la vânzări de Stellantis în Europa

Florin Amariei

Noul BMW Seria 5: dimensiuni mai mari și versiuni electrice i5 cu autonomii de până la 582 km

Mihai Morcovescu