AUTOpro
Stiri Green car

Noul Opel Astra Sports Tourer Electric va putea fi comandat în țara noastră de la jumătatea lunii septembrie

Opel Astra Sports Tourer Electric 2023

Opel Astra Electric a fost testat deja în premieră națională de către publicația noastră, iar acum venim cu vești bune pentru fanii versiunilor break. Noul Opel Astra Sports Tourer Electric va putea fi admirat la standul producătorului de la IAA Mobility din München, este deja disponibil la comandă în Germania, iar clienții din țara noastră îl vor putea comanda de la jumătatea lunii septembrie.

Opel Astra Sports Tourer Electric păstrează toate avantajele varinatei hatchback, dar adaugă versatilitatea specifică unui break. Folosește aceeași baterie litiu-ion compactă de 54 kWh, care permite o montare eficientă, greutate scăzută, autonomie ridicată și timp de încărcare redus. Astra Sports Tourer Electric poate parcurge până la 413 km între încărcări, în conformitate cu WLTP, și are un consum de doar 15,0 kWh/100 de km.

Greutatea redusă în stare de funcționare de circa 1.760 kg contribuie nu doar la eficiența de neegalat a acestui model, cât și la dinamica de invidiat de către competitori. De asemenea, în timp ce multe alte mașini electrice sunt limitate la 150 km/h sau 160 km/h, noul Astra Sports Tourer Electric are o viteză maximă de 170 km/h.

Cu noul Opel Astra Sports Tourer Electric, electrificăm sectorul de piață al vehiculelor break. Pentru prima dată, bestsellerul nostru din clasa compactă pentru serviciu și familie este complet electric. Iată cum arată plăcerea de a conduce versatilă, fără emisii locale, împreună cu responsabilitatea. De asemenea, prezentăm o ofertă deosebit de atractivă. De acum înainte, clienții pot alege din două variante de echipare, nu numai pentru breakul nostru electric, ci și pentru modelul electric în cinci uși, cu baterii“, declara șeful mărcii Opel Germania, Mario Köhler.

Sursa: Opel

Articole similare

Volkswagen Golf GTI va primi o versiune mai puternică. Debutul va avea loc pe 31 mai (VIDEO)

Mihai Morcovescu

Volkswagen a publicat primele imagini cu ID.3 facelift. Versiunea restilizată va fi lansată în primăvara lui 2023

Mihai Morcovescu

Karma GT by Pininfarina – artă automobilistică

Florin Amariei