AUTOpro
Preview

Mazda MX-5 primește haine noi pentru 2022

mx-5 2022

Mazda MX-5, un roadster simbol, intră în 2022 cu haine noi care-i aduc îmbunătățiri estetice și tehnice. Iată despre ce este vorba!

Mazda se pregătește să lanseze Mazda MX-5 2022, care oferă o manevrabilitate îmbunătățită și finisaje noi, ce ies în evidență, pentru designul emblematic al modelului cu două locuri. Varianta 2022 reprezintă cel mai recent efort al producătorului de automobile de a perfecționa un model care atrage șoferii de mai bine de trei decenii, cu răspunsul său direct, schimbarea ultra-precisă a cutiei de viteze, motorul amplasat frontal și perfect echilibrat, configurația cu tracțiune spate și un interior confortabil care asigură unitatea șoferului cu mașina.

Pentru a îmbunătăți această conexiune Jinba Ittai, Mazda a creat Kinematic Posture Control (KPC), o nouă tehnologie dezvoltată exclusiv pentru MX-5. Sistemul recunoaște o diferență de viteză între roțile din spate în timpul virajului, acționând ușor frânele pe roata dinspre interior. Acest lucru previne ridicarea, îmbunătățind caracteristicile suspensiei multi-link spate a lui MX-5 și suprimând ruliul. Pe scurt, KPC stabilizează mașina, mai ales în virajele grele cu forțe G mari și pe drumuri accidentate, crescând și mai mult manevrabilitatea deja legendară a lui MX-5 și îmbunătățind și confortul. KPC, care nu adaugă nicio greutate mașinii, va intra în echipamentul standard pentru toate modelele MX-5 2022, fie că sunt soft-top sau fastback (RF).

În ceea ce privește designul, ambele versiuni de caroserie adaugă nuanțe noi, Platinum Quartz Metallic la exterior și Terracotta la interior. Primul îmbină un alb mătăsos și elegant cu o transluciditate asemănătoare cuarțului, în timp ce cabina colorată vine cu piele Nappa foarte netedă. Împreună, cele două opțiuni de design generează o atmosferă liberă. Mazda a adăugat, de asemenea, o opțiune de soft top albastru închis și, odată cu aceasta, o gamă de noi posibilități de combinații de culori.

Mazda MX-5 2022 va fi pusă în vânzare în Europa începând cu luna ianuarie.

Articole similare

Hyundai a anunțat lansarea unui model electric de competiție. Va fi prezentat la Frankfurt Motor Show

Robert Stan

Suzuki a lansat noul Swift în Japonia

Filip Sîrbu

Primul drive test cu Tesla Model X în România

administrator_autopromag

Leave a Comment