AUTOpro
Generale Preview Romania my love Stiri

Renault lansează versiunea restilizată a modelului Clio

Clio IV a fost primul model ce a prezentat noua identitate vizuală a mărcii Renault în 2012. După aproape cinci ani modelul de clasă sub-compactă vine cu schimbări la nivelul detaliilor de design, noi motoare și combinații motor/transmisie dar noi echipări în privința conectivității printre care sistemul R & GO.

new-renault-clio-estate-1-renault

Adoptând semnătura luminoasă identitară full LED, cu lumini de zi în forma literei “C”, în funcție de versiune, Noul CLIO reafirmă statutul său inovator și revine în 2016 cu un design mai seducător că niciodată. La partea frontală, grila care înconjoară sigla a fost reproiectată, iar partea inferioară a acesteia a fost extinsă vizual, oferind o tentă mai actuală. În partea din spate, design-ul barei de protecție a fost modificat pentru a conferi mai multă robustețe. Patru noi culori sunt propuse pentru a împrospăta paleta existentă – Rouge Intense, Gris Titanium, Bleu Iron și Blanc Nacré – noi jante și capace, dar și noi opțiuni de personalizare.

new-renault-clio-07-renault

Noul CLIO beneficiază de utilizarea materialelor de înaltă calitate, precum cele folosite pentru vehiculele din gamele superioare. Toate tapițeriile sunt reînnoite, iar o atenție deosebită a fost acordată calității vizuale și tactile percepute. Detaliile cromate sunt mai fine și mai mate, iar culorile folosite conferă eleganță. Pe scurt, datorită aspectului calitativ al designului interior și al designului exterior seducător, Noul Clio câștigă în maturitate și omogenitate.

new-renault-clio-021-renault

La capitolul motorizare, diesel-ul de 1.5 Energy dCi 110 vine cuplat cu o transmisie manuala cu 6 trepte și îmbogățește oferta de motoare a noului CLIO, conferind mai multă putere și un consum redus de combustibil. De asemenea, motorul pe benzină Energy TCe 120 , cuplat și la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, va fi acum disponibil. Noul CLIO are una dintre gamele de motoare cele mai extinse de pe piață, cu 9 propuneri diferite cutie de viteze/motor.

În materie de conectivitate, având ca obiectiv preocuparea de a satisface nevoile tuturor clienților săi, noul model propune trei sisteme multimedia: Media Nav Evolution, Renault R-Link Evolution și ca noutate, sistemul R & Go disponibil pe nivelul de intrare în gamă. Pentru prima dată pe unul dintre aceste modele din segmentul B, Renault oferă între opționale Bose® Sound System pentru o experiență acustică de calitate. În cele din urmă, Noul CLIO este mai versatil și mai agil datorită sistemelor de asistentă la condus. În plus fată de senzorii de parcare spate, Noul CLIO propune, în funcție de versiune, senzori de parcare față și cameră video pentru marșarier. Sistemul “Easy Park Assist”, disponibil pe versiunile superioare, asistă șoferul în timpul manevrelor de parcare, transformând condusul în mediul urban într-o experiență mai plăcută.

new-renault-clio-051-renault
Modelul este disponibil cu 4 niveluri de echipare: Life, Zen, Intens si GT Line.
Pentru moment, comenzile sunt deschise pentru Noul CLIO și Noul CLIO Estate, urmând ca până în luna octombrie oferta comercială să fie completată și de versiunile sport: R.S. si R.S Trophy.

Lista de prețuri:

preturi-renault-clio

Articole similare

Opel Crossland X este „Cel mai bun din clasa sa în 2017” la testele Euro NCAP

Filip Sîrbu

Noul Fiat 500 câștigă premiul pentru Design Concept

Exclusiv AUTOpro! Noua Honda Accord surprinsă în teste!

Filip Sîrbu

Leave a Comment