AUTOpro
Green car Stiri

Dacia Spring – prețuri oficiale pentru „cel mai ieftin EV”

Renault susține că Dacia Spring, deși produsă în China, va fi cel mai ieftin EV.

Cu toate că vicepreședintele pentru Marketing la Dacia, Mihai Bordeanu, a confirmat prețul pentru Spring în exclusivitate la AUTOpro Trends în noiembrie 2020, acum avem informațiile oficiale.

Renault numește apariția noului Spring ca fiind o „r-EV-olution”. Compania susține că prin acest model Dacia mobilitatea electrică va ajunge la cei mulți, nefiind rezervat doar pentru clienții cu buzunare largi.

Dacia Spring va fi disponibilă încă din toamna lui 2021 în trei versiuni: una pentru consumatori, una pentru afaceri și una cargo.

Prețuri oficiale Dacia Spring

Conform informațiilor oficiale furnizate de Dacia, precomenzile pentru versiunea Comfort Plus vor putea fi plasate la prețul de 18.100 euro cu TVA inclus. Acest lucru înseamnă cu Dacia Spring va avea un preț de aproximativ 9.050 euro cu TVA inclus, dacă se aplică doar voucherul Rabla Plus, nu și Rabla Clasic. În cazul cumulării tichetelor, prețul scade la aproximativ 8.000 de euro!

Chiar și așa, Dacia anunță ca Spring va fi disponibil mai târziu în varianta de echipare Comfort la prețul de 16.800 de euro cu TVA inclus, în timp ce varianta pentru flote va avea același preț. Pe scurt, clienții care au răbdare vor putea obține Spring la prețul de aproximativ 7.500 euro cu TVA inclus prin combinarea tichetelor Rabla.

Dacia Spring beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranță, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență. Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue și Lightning Silver. La aceasta se va adăuga, ulterior, o a patra opțiune: Goji Red.

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Dacia Spring are 3.73 m lungime, un ampatament de 2.42 m, o lățime de 1,57 m și o înălțime de 1,51 m.

Vă reamintim că tot pe AUTOpro ați putut vedea în exclusivitate primele detalii despre interiorul Spring – EV-ul Dacia.

Articole similare

Peugeot a publicat primele fotografii cu viitorul concept electric Inception. Debutul este programat pentru 6 ianuarie 2023 (cu video)

Mihai Morcovescu

Noua generație Porsche Panamera va primi o motorizare hibridă de 650 CP

Mihai Morcovescu

Skoda reia producția începând cu 27 aprilie

administrator_autopromag

Leave a Comment