AUTOpro
Stiri

Michelle Jou se alătură Castrol în calitate de CEO, după pensionarea lui Mandhir Singh

bp a anunțat că Mandhir Singh, director executiv Castrol, se va pensiona la finalul lunii septembrie 2022.

După o carieră de 32 de ani în cadrul bp și peste 20 de ani la Castrol, Mandhir lasă o moștenire semnificativă, precum și o platformă puternică pentru dezvoltarea viitoare a Castrol.

Mandhir va preda ștafeta dnei Michelle Jou, care aduce o vastă expertiză comercială strategică, cu peste 25 de ani de experiență în vânzări, marketing, lanțuri de aprovizionare și management executiv în industria chimică. Michelle se va alătura pe 11 aprilie 2022.

Cea mai recentă funcție deținută de Michelle a fost cea de președinte global al diviziei Policarbonați din cadrul Covestro, una dintre cele mai importante fabrici de polimeri din lume, care deservește industria mobilității, electronică și electrică. Sub conducerea dnei Michelle, divizia a devenit lider global și un partener de încredere al multor producători OEM la nivel mondial.

Emma Delaney, EVP Customers & Products, bp a declarat: „Sub conducerea lui Mandhir, Castrol a stabilit o strategie clară de dezvoltare și sustenabilitate care va permite afacerii să joace un rol cheie în tranziția bp către o companie integrată din sectorul energetic. Mă bucur foarte mult că Michelle se alătură bp și va construi pe platforma puternică, deja stabilită, pentru a stimula dezvoltarea Castrol în continuare.” Michelle aduce o experiență vastă în implementarea strategiei, centrarea pe client și lanțul de aprovizionare.

Michelle Jou a comentat: „Mă pasionează sustenabilitatea. La Covestro, am stabilit prima colaborare în buclă închisă cu parteneri din China și am introdus pe piața germană primii policarbonați neutri din punct de vedere al amprentei de carbon din industrie. Aștept cu nerăbdare să-mi aduc contribuția la promovarea agendei de sustenabilitate a Castrol prin strategia noastră PATH360 și la satisfacerea nevoilor în continuă evoluție ale clienților noștri.”

Castrol este parte a afacerii Convenience & Mobility a bp, unul dintre cei trei piloni strategici ai bp pentru tranziția către o companie integrată din sectorul energetic.

Articole similare

Kia Seltos: teaser video cu noul SUV ce va intra în gama constructorului coreean

Dragos Baltateanu

Elon Musk a confirmat că Tesla Semi a intrat în producția de serie. Primele 100 de exemplare vor ajunge la PepsiCo

Mihai Morcovescu

Noul Abarth 600e: prima fotografie oficială cu cel mai puternic model din istoria mărcii

Mihai Morcovescu

Leave a Comment