AUTOpro
Stiri

LEVC TX – sigur pentru pasageri pe timp de pandemie

Celebrele Black Cab-uri, reinventate de LEVC, sub numele TX, vin în ajutorul firmelor care manageriază flote de taxiuri, dar și pasagerilor, în aceste vremuri tulburi.

Astfel, Black Cab-urile LEVC TX vin acum cu un perete despărțitor din plexiglas, care separă postul de conducere de spațiul pentru pasageri, oferind acestora din urmă un mediu sigur, plăcut și igienic de călătorie.

Să nu uităm însă și arhitectura habitaclului, care permite o distanțare socială de 2 m între șofer și pasager, detaliu care evident se pliază pe cerințele autorităților pe timp de pandemie. În afară de asta, trebuie spus că acel perete despărțitor este perfect compatibil cu omologarea tip a taxiului londonez, astfel că modificările aduse nu periclitează în niciun fel siguranța în timpul deplasării, fie că vorbim de pasager, fie că vorbim de șofer. În plus, taxiurile LEVC TX sunt și foarte ușor de igienizat și curățat, mulțumită habitaclului simplu, dar în același timp extrem de bine gândit.

Pe lângă peretele despărțitor, LEVC TX vine și cu un sistem de plată contactless a călătoriei, pentru ca pasagerul să nu mai fie nevoit să se apropie sau să intre în legătură cu șoferul pentru efectuarea plății serviciilor de transport. În plus, TX-urile sunt echipate și cu un sistem de filtrare a aerului din exterior, care comută automat pe modul recirculare în momentul în care acesta detectează cantități anormale de poluanți în aer.

Să nu uităm că la dezideratul scăderii cantității de poluanți din aer a contribuit din plin și LEVC, cu cele peste 4000 de taxiuri electrice vândute până în prezent, care au prevenit nu mai puțin de 30.000 de tone de CO2 să intre în atmosferă, cantitate care urmează cu siguranță să se mărească în ritm exponențial în următoriii ani, având în vedere succesul de până acum al Black Cab-urilor LEVC TX.

Articole similare

Raport TUV: Dacia Logan se numără printre cele mai nefiabile mașini

Mihai Morcovescu

Ford a dezvăluit noile Transit Custom MS-RT și Ranger MS-RT (VIDEO)

Mihai Morcovescu

Mitsubishi a publicat imagini-teaser cu viitorul L200. Debutul a fost fixat pe 26 iulie (cu video)

Mihai Morcovescu

Leave a Comment