AUTOpro
Stiri

Lamborghini lansează primele sale timbre digitale

Lamborghini a lansat săptămâna aceasta prima sa colecție de timbre digitale în colaborare cu Bitstamps, aceasta fiind dedicată spectaculosului model Lamborghini EVO RWD Spyder.

Lamborghini lansează această minunată colecție de timbre, care va fi disponibilă într-o ediție limitată de doar 20.000 de exemplare. Cu ajutorul aplicației Bitstamps, pasionații de timbre și supercar-uri pot achiziționa timbrele ce sărbătoresc superbul taur de 610 CP al companei din Sant`Agata Bolognese.

La fel ca timbrele fizice, autenticitatea timbrelor digitale Lamborghini este asigurată de tehnologia Blockchain, astfel că acestea pot fi colecționate, cumpărate și revândute mai apoi la fel ca un timbru fizic. În plus, acestea pot fi și făcute cadou, în caz în care cel care deține aceste timbre valoroase vrea să facă o surpriză inedită unui prieten sau membru al familei.

De altfel, tehnologia BlockChain oferă acestor timbre virtuale aceeași ”greutate” ca și celor fizice, astfel încât diferența dintre timbrele digitale și cele fizice este practic inexistentă.

Celor 20.000 de timbre dedicate modelului EVO RWD Spyder li se vor adăuga și alte colecții, care vor face trimitere la modele legendare din portofoliul producătorului italian. Cu ajutorul albumului de timbre din aplicația Bitstamp, fanii Lamborghini vor putea atât să își admire timbrele din colecție, cât și să le vândă sau să le facă cadou, prin intermediul unui Marketplace care își va deschide porțile – virtuale – în următoarele luni.

Lamborghini lansează astfel o colecție de timbre care va rezista excelent trecerii timpului, acestea fiind o investiție mai mult decât indicată în aceste vremuri tulburi în care pare că întoarcerea la tradiții – și la automobile rapide! – este poate cel mai înțelept lucru pe care un adevărat pasionat de automobile îl poate face.

Aplicația Bitstamps este disponibilă atât în Google Play Store, cât și în Apple App Store, cât și pe site-ul oficial al celor de la Bitstamps.

Articole similare

Japonezii de la Mitsubishi au prezentat noul SUV compact Xforce (cu video)

Mihai Morcovescu

Nissan va lansa 27 de modele electrificate până în 2030, iar 19 dintre acestea vor fi complet electrice (cu video)

Ford extinde gama Ranger și oferă în premieră o versiune plug-in hybrid

Mihai Morcovescu

Leave a Comment