AUTOpro
Industrie

Lynk & Co alege Castrol drept furnizor de lubrifianți recomandat în Europa

Lynk & Co

Lynk & Co, o marcă globală de mobilitate, formată drept asociere în participațiune între Gely Holding, Geely Auto Group și Volvo Car Group, a încheiat un acord de cinci ani cu Castrol pentru furnizarea de lubrifianți premium pe toate piețele din Europa în care operează.

Lubrifiantul Castrol EDGE Professional V 0W-20 va fi folosit pentru lucrările de service și întreținere regulate ale vehiculelor Lynk & Co, ajutând la îmbunătățirea performanței motorului și sporindu-i eficiența și durabilitatea.

Lynk & Co oferă o mobilitate bazată pe apartenență pentru primul său pas pe piețele din Europa, care include Germania, Franța, Spania, Italia, Suedia, Belgia și Olanda.

Produsul Castrol EDGE Professional care urmează să fie utilizat de Lynk & Co este marca de ulei cea mai puternică și mai avansată pentru uleiurile de motor Castrol. Este prevăzut cu tehnologia Fluid TITANIUM care îi transformă fizic structura, devenind mai vâscos în punctele de presiune extremă, pentru a reduce frecarea între componentele metalice. Atunci când presiunea scade, uleiul revine la starea sa de curgere mai liberă.

Vehiculul de debut Lynk & Co, 01 SUV, este acționat de o gamă de motoare electrice hibride (HEV) și de motopropulsoare de tip Plug-in Hybrid (PHEV). Produsele Castrol EDGE Professional care urmează a fi utilizate de Lynk & Co au fost primii lubrifianți din lume certificați în neutralizarea emisiilor de carbon* în conformitate cu standardul internațional PAS2060.

Castrol a lansat recent propria sa strategie de sustenabilitate, Castrol PATH360, care are scopul de a ajuta la asigurarea unui viitor mai sustenabil. În vederea reducerii emisiilor de carbon de-a lungul ciclului de viață, Castrol colaborează cu furnizorii săi pentru a achiziționa materii prime cu o amprentă de carbon redusă și pentru a reduce cantitatea de ambalaje și colaborează cu partenerii săi pentru a influența ce se întâmplă cu produsele după utilizarea de către clienți.

Contractul Castrol de furnizare a lubrifianților include opțiunea de a sprijini planurile de extindere pe piață ale companiei Lynk & Co în anii următori.

Articole similare

Lancia a dezvăluit noul limbaj de design și un nou logo. Italienii vor lansa începând cu 2024 trei modele electrificate (cu video)

Mihai Morcovescu

Xiaomi ar putea cumpăra divizia auto a Evergrande

Florin Amariei

Chung Eui Sun preia conducerea Hyundai

Leave a Comment