AUTOpro
AUTO pro Exclusiv Eveniment Stiri

Preț confirmat oficial pentru Dacia Spring

Astăzi, în cadrul dezbaterii online „AUTOpro Trends” organizată de AUTOpro și AUTOBEST, am aflat în premieră informații în detaliu despre tehnologia grupului Renault pentru vehicule electrice, strategia de vânzări Renault și Dacia în ceea ce privește vehiculele electrice, da și informații „din culise” despre prima Dacia electrică: Spring. Evident, subiectul fierbinte a fost debutul pe piață al lui Spring și, mai ales, prețul la care acesta se va comercializa.

De departe cea mai așteptată informație a fost confirmarea prețului de achiziție de 17.500 de Euro, un preț pe care AUTOpro l-a anunțat cu mult timp în urmă și care iată că a fost confirmat oficial în cadrul dezbaterii „AUTOpro Trends” de însuși Mihai Bordeanu – Vicepreședinte Marketing Dacia la nivel global. Trebuie să menționăm că acest preț se referă la o versiune de genul First Edition, un entry level în gama Dacia Spring. De asemenea, prețul de 17.500 de Euro a fost confirmat pentru piața din Ungaria, unde condițiile legislative impun afișarea prețului de achiziție cu mult înainte de startul oficial al vânzărilor dar să spui că diferențele dintre prețurile din România și cele din țara vecină  vor fi altfel decât minore ar reprezenta o afirmație hazardată.

O a doua mare noutate confirmată oficial în cadrul „AUTOpro Trends” este faptul că prețurile oficiale ale lui Spring pentru piața din România vor fi comunicate în februarie 2021.

O lună mai târziu (și aici vorbim de a treia dezvăluire de anvergură din cadrul dezbaterii online inițiate de AUTopro) Dacia va demara o acțiune comercială similară cu strategia aplicată de VW în cadrul automobilelor sale electrice și anume, din martie 2021, clienții interesați de Dacia Spring vor putea depune ca avans o sumă modică (raportată la prețul final al mașinii) urmând ca restul să-l achite începând cu septembrie 2021, atunci când vor începe primele livrări pe piața autohtonă.

Evident, în cadrul dezbaterii „AUTOpro Trends” au fost atinse numeroase subiecte fierbinți, atât despre viitorul electric Dacia, cât și despre cel al concernului mamă Renault, dar despre acestea vă vom vorbi în una dintre zilele următoare.

Articole similare

Chopard Mille Miglia 2021 Race Edition – încapsularea unei celebre curse

Florin Amariei

Rețeaua EVconnect pentru încărcarea mașinilor electrice va depăși 500 de stații publice în 2023

Mihai Morcovescu

Huawei vrea să cumpere un mic producător auto din China

Florin Amariei

Leave a Comment