AUTOpro
Romania my love Stiri

Dacia a lansat Logan Stepway în România

Dacia Logan Stepway

Marca românească Dacia, deținută de grupul Renault a lansat în România o nouă versiune a modelului Logan. Logan Stepway poate fi comandat cu un preț de bază de 10.250 de euro.

Automobile Dacia are de astăzi în catalogul său de produse noul Logan Stepway. Cel mai vândut model din Romania, în echipare Stepway, se remarcă începând cu 14 noiembrie, printr-un design modern si atrăgător.

Grație acestei noi versiuni, Logan împrumută elementele de stil inspirate din universul vehiculelor din familia Stepway. Aspectul robust este subliniat atât de protecțiile laterale specifice, de culoare neagră, de ornamentele cu aspect cromat, dispuse în partea inferioară a barelor de protecție față și spate, cât și de jantele de 16inchi Flexwheels.

Interiorul, spațios și primitor, dispune de o tapițerie specifică, în două nuanțe de gri. Denumirea Stepway se regăsește atât pe spătarele scaunelor, cât și în partea de jos a volanului îmbrăcat în piele. Confortul oferit este subliniat de prezența unei game largi de echipamente, printre care sistemul de navigație MediaNav, cu ecran tactil de 7 inchi, oglinzile reglabile electric, cu dejivrare, sistemul cruise control sau asistența la parcarea cu spatele.

Pentru modelul Logan, noile versiuni Stepway au in exclusivitate culoarea Bleu Azurite. Opțional, vehiculul poate fi echipat cu jante din aluminiu, aer condiționat cu reglare automată și cameră video pentru asistența la parcarea cu spatele.

Modelul este disponibil în trei variante de motorizare. Conform LifeNews.ro este vorba de cunoscutul propulsor alimentat cu
benzină TCe 90, și de două motoare diesel : Blue dCi 75 și Blue dCi 95, eficiente și puternice.

Logan Stepway poate fi comandat începând din 14 noiembrie 2019, în exclusivitate prin intermediul
platformei de vânzări online a Dacia, iar din decembrie modelul va fi disponibil și în rețeaua de dealeri Dacia din întreaga țară.

Prețurile cu TVA sunt cuprinse între 10.250 Euro pentru varianta echipată cu motorul TCe 90 și
12.150 Euro pentru varianta Blue dCi 95.

Articole similare

Noul DS 4! Spirit avangardist în formă de crossover

Florin Amariei

EVENIMENT Exclusiv AUTOpro – Interviu cu încă un român de success: Dana Cortina, Director General Volkswagen Group Retail Spain

Dan Vardie

Tesla taie prețurile pentru Model 3 și Model Y, dar scumpește variantele performante

Florin Amariei

Leave a Comment