AUTOpro
Prezentari Romania my love Stiri

Ford Puma poate fi comandat în România

Ford Puma

Ford România a anunțat astăzi prețurile noului model Puma. Modelul produs la Craiova va avea un preț minim de catalog de 20.250 de euro, însă până la finalul anului există o ofertă de lansare care reduce prețul până la 16.500 de euro.

Contra acestei sume, clienții vor putea comanda versiunea Titanium dotată cu motorul 1.0 l EcoBoost și cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Versiunea menționată include, printre altele, echipamente precum sacune față cu masaj lombar, sistem wireless pentru încărcarea telefonului, senzori pentru parcare, jante de 17 inchi din aliaj, aer condiționat cu reglare manuală, limitator de viteză, sistem de navigație cu display color de 4,2 inchi, oglinzi laterale pliabile electric, faruri cu tehnologie LED, fgeamuri față și spate cu acționare electrică, sistem de avertizare la părăsirea benzii de rulare și sistem de avertizare pre-coliziune.

„Ne bucurăm și suntem foarte mândri să anunțăm că începând de azi, îi așteptăm în showroom-urile Ford din toată țara, pe toți cei interesați să-și comande noul Ford Puma. Prețul special de lansare anunțat astăzi este disponibil cu sprijinul acordat atât de către Ford România, dar și de către dealerii săi, ca parte a eforturilor noastre susținute de a încuraja vânzările de vehicule noi pe piața locală”, a declarat Cristian Prichea, director general al Companiei Naționale de Vânzări (CNV) a Ford România.

Conform LifeNews.ro, cei care își doresc un motor mai economic sau unul mai puternic pot opta, tot în cadrul versiunii Titanium pentru sistemul hibrid 1.0 EcoBoost Hybrid de 125 CP, tot cu cutie manuală, pentru care trebuie să plătească 21.750 de euro, sau 1.0l EcoBoost Hybrid – 155 CP care costă 21.750 de euro.

Din luna mai a anului viitor acestor sisteme de propulsie li se va adăuga și un diesel EcoBlue de 1.5 litri care dezvoltă 120 CP, precum și o transmisie automată cu dublu ambreiaj.

Pe lângă versiunea Titanium, gama fost Puma include în prezent și variante mai bine echipate ca Titanium X și ST Line X. Din primăvara anului 2020 acestora li se va adăuga și versiunea ST Line

Articole similare

Și Rusia va avea taxiuri autonome

Filip Sîrbu

Workhorse W-15 vine pe șantier în modul PHEV

Filip Sîrbu

Cele mai căutate mașini de lux din lume

Florin Amariei

Leave a Comment