AUTOpro
Stiri Eveniment Revista

Cum poți câștiga o Invitație GRATUITĂ la Gala AUTOpro 30 de ani

Gala Premiilor AUTOpro 2023 (42)

AUTOpro a fost prima revistă editată la cel mai înalt nivel calitativ din România, la standarde occidentale, cum nu mai fusese tipărită nicio altă publicație până la acel moment. Se întâmpla în decembrie 1993, iar de atunci s-au scurs nu mai puțin de 30 de ani. Poți lua parte la această aniversare, participând la Gala AUTOpro din 7 decembrie 2023. Iată ce trebuie să faci!

Nicio altă publicație din țara noastră nu se poate lăuda că a fost prima ce a ajuns la chioșcurile de distribuție a presei în 1993 sub forma unei reviste tipărite la o calitate de top din toate punctele de vedere. Erau începuturile democrației pentru România, capitalismul nici măcar nu era cunoscut ca concept, darămite ca aplicare într-o economie de piață firavă.

Cu toate acestea, în decembrie 1993, Dan Vardie, fondatorul Autofan Company și actualul redactor-șef AUTOpro, ce între timp a devenit și Fondator și Președinte al Juriului AUTOBEST, reușea să publice prima revistă la standarde occidentale din țara noastră. Nu prima revistă auto la astfel de calitate, ci prima astfel de publicație la modul general. Putem spune că de la AUTOpro presa tipărită de la noi a trebuit să se dezvolte altfel, standardele impuse de la acel moment altele.

Revista AUTOpro nr. 93

Anul acesta, chiar în decembrie, vom sărbători așadar 30 de ani de la prima revistă AUTOpro tipărită vreodată. Vrem să facem asta alături de voi, cei mai fideli dintre cititori.

Cum poți participa la Gala AUTOpro 30 de ani?

Fiind un eveniment cu totul special, la Gala AUTOpro 30 de ani vor participa nume extrem de grele din industria auto mondială. Nu putem dezvălui încă despre cine este vorba, dar trebuie să ne crezi pe cuvânt! Vei avea șansa de a-i asculta și de a sta alături de executivi importanți, CEO și ingineri de mare renume.

Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți o poză cu tine alături de cel mai vechi număr de revistă AUTOpro pe care îl ai! Trimite această poză la adresa de e-mail contact@automedia.ro , iar la subiect scrie „Concurs Gala AUTOpro 30 de ani” .

Avem 30 de invitații gratuite de oferit pentru Gala AUTOpro 30 de ani

Câștigătorii vor fi aleși în funcție de cât de veche este revista AUTOpro alături de care se fotografiază. Dacă sunt mai mulți participanți cu același număr al revistei, atunci câștigătorii vor fi aleși în funcție de regula „primul venit, primul servit!”.

Biletul de intrare la Gala AUTOpro 30 de ani pentru tine, în cazul în care vei fi desemnat câștigător al invitației gratuite, va fi întocmai acel număr de revistă AUTOpro alături de care te-ai fotografiat!

Te așteptăm alături de noi la Gala AUTOpro 30 de ani!

Articole similare

Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Geneva 2024 trei premiere mondiale

Mihai Morcovescu

S-a inaugurat primul hub de încărcare rapidă pentru automobilele electrice din România și Europa de Est

administrator_autopromag

Cupra lansează ediția limitată Formentor VZ5 BAT. Vor fi produse 500 de exemplare

Mihai Morcovescu