AUTOpro
Interviuri

Interviu: Bianca Hurduc, singura femeie din juriul AutoBest


Bianca Hurduc este o fată născută în România, cu scoală făcută aici și care a ajuns să se afirme ca ziarsit de presă auto în Luxemburg! Are Diplomă Master în Antreprenoriat și Ingineria Afacerilor la Universitatea Politehnica București, • Diplomă Licența Jurnalism, PR si Publicitate  Universitatea din Bucuresti și • Certificare: Fundamentals of Digital Marketing  Google. Bianca se autdefinește ca antreprenor digital cu peste 15 ani experiență în media, fiind –între altele-  reporter TVR timp de 5 ani.

A fondat site-ul arctic swan care are o poveste frumoasă așa cum veți auzi imediat. Este jurnalist Acreditat IFJ (International Federation of Journalists) și începând cu începutul acestui an reprezintă Luxemburg în Juriul European AUTOBEST. Prin Bianca Hurduc, Lucemburg devine cea de-a 32 țară membră AUTOBEST, consolidînd poziția de lider european și mondial, AUTOBest fiind Juriul cu cea mai mare acoperiră teritorială.

Articole similare

“Ne place să spunem că noi oferim Data Power, nu Horse Power, într-un dispozitiv inteligent, pe roți.”Andreas Schaaf, CCO Byton.

Dan Damian

Dacia Bigster – detalii exclusive despre viitorul SUV al mărcii Dacia

Dan Vardie

EXCLUSIVITATE: “În noul M-Byte, noi transferăm capacitățile unui smartphone pe un display uriaș de 42 inch”. Interviu Andreas Schaaf, CCO Byton

Dan Vardie

Leave a Comment