AUTOpro
Interviuri

Interviu: Bianca Hurduc, singura femeie din juriul AutoBest


Bianca Hurduc este o fată născută în România, cu scoală făcută aici și care a ajuns să se afirme ca ziarsit de presă auto în Luxemburg! Are Diplomă Master în Antreprenoriat și Ingineria Afacerilor la Universitatea Politehnica București, • Diplomă Licența Jurnalism, PR si Publicitate  Universitatea din Bucuresti și • Certificare: Fundamentals of Digital Marketing  Google. Bianca se autdefinește ca antreprenor digital cu peste 15 ani experiență în media, fiind –între altele-  reporter TVR timp de 5 ani.

A fondat site-ul arctic swan care are o poveste frumoasă așa cum veți auzi imediat. Este jurnalist Acreditat IFJ (International Federation of Journalists) și începând cu începutul acestui an reprezintă Luxemburg în Juriul European AUTOBEST. Prin Bianca Hurduc, Lucemburg devine cea de-a 32 țară membră AUTOBEST, consolidînd poziția de lider european și mondial, AUTOBest fiind Juriul cu cea mai mare acoperiră teritorială.

Articole similare

EXCLUSIV – STLA Medium, prima platformă BEV cu baterii dezvoltate și produse în Europa

Darius Pana

EVENIMENT Exclusiv AUTOpro – Interviu cu încă un român de success: Dana Cortina, Director General Volkswagen Group Retail Spain

Dan Vardie

Interviu în exclusivitate cu Gorden Wagener, Chief Design Officer Mercedes-Benz Group AG

Darius Pana

Leave a Comment