AUTOpro
Inside story Preview Stiri

JOGGER este numele noului model de familie cu 7 locuri ce urmează să fie lansat de Dacia

Dacia JOGGER

JOGGER: un model de familie versatil cu până la 7 locuri

Disponibil în două configurații, cu 5 sau 7 locuri, Dacia Jogger este partenerul familiilor, atât în traseele urbane din viața cotidiană cât și în periplurile mai lungi, prilejuite de ieșirile în natură la sfârșit de săptămână sau în concedii. Cu spiritul pragmatic care o caracterizează, Dacia propune un vehicul care le permite clienților să profite de plăcerile simple ale vieții alături de cei apropiați. Deși Dacia nu a specificat încă acest lucru, am aflat (neoficial) că Jogger va înlocui în gama constructorului autohton, atât Logan MCV, cât și pe Lodgy.

Tot din informații neoficiale am aflat că JOGGER va fi identic cu Logan / Sandero în partea din față, până la stâlpul B al caroseriei!

În momentul de față, conform informațiilor neconfirmate pe care le avem, AUTOpro poate pune pariu că Dacia Jogger va fi primul automobil hibrid al Dacia. Rețeta folosită ar putea fi cea deja consacrată de Renault pentru Clio. Așadar, am putea avea un Jogger cu aproximativ 140 de CP. Nu este încă limpede dacă această varianta a noii Dacia va fi produsă la Pitești sau nu. Revenim cu informații confirmate de îndată ce le vom avea.

JOGGER: un nume ce evocă dinamism

Jogger este un nume simplu, modern, ușor de pronunțat și înțeles în întreaga lume. Este un nume ce evocă dinamism și energie pozitivă. Sufixul „er”, pe care îl regăsim deja la modelul Duster, aduce un aer de familiaritate, reflectând totodată robustețea unui partener de drum ideal în viața de zi cu zi.

JOGGER: gata de start la salonul internațional auto de la munchen

Dacia va dezvălui noul model, Jogger, în data de 3 septembrie, la ora 11:00 (ora României) în cadrul unui eveniment 100% digital.

Pe 6 septembrie, la Salonul Internațional Auto IAA Mobility de la Munchen, în prezența lui Denis Le Vot, Director General Dacia, Jogger va fi prezentat publicului larg. Noutățile Dacia la IAA Munchen vor putea fi urmărite de la distanță pe platforma Dacia events.dacia.com.

Articole similare

General Motors vrea sa domine piata masinilor electrice

Florin Amariei

Bugatti + Rimac = Love

Filip Sîrbu

Tesla a fixat startul producției camionetei Cybertruck pentru finalul anului 2023

Mihai Morcovescu

Leave a Comment