AUTOpro
AUTO pro Exclusiv Green car Inside story Video

Primele impresii despre Dacia Spring

Agilă, onestă, cu autonomie corectă

AUTOpro a fost între primele media din România care a condus noua Dacia Spring. Am descoperit o mașină onestă, foarte corectă cu  oferta promisă în raport de banii ceruți. O surpriză plăcută a reprezentat-o autonomia bateriei dar și agilitatea mult peste așteptări…

România face parte din grupul select de 4 țări unde au fost lansate precomenzile on-line.

În aceeași linie de prioritate s-au aflat și testele internaționale, România aflându-se în aceeași companie selectă. O caravană de 8 mașini ne-a dat posibilitatea de testare pe un traseu total de circa 150 km care ne-a convins asupra capabilităților reale ale lui Spring.

Avem așadar de împărtășit primele impresii de la bordul noii Dacia Spring:

Fără urmă de îndoială, Dacia Spring este un succes comercial, chiar cu luni bune înainte de prima livrare. Până în acest moment, aproape 5000 de români au reușit să se înscrie pe platfoma de precomenzi online. Unde își vor încărca mașinile toți acești viitori proprietari de Dacia Spring?

Mihai Bordeanu a declarat în exclusivitate pentru AUTOpro că în septembrie vor fi circa 50 de stații fast charge DC – la Spring vorbim de 30kW, timp de încărcare 1:30h pentru 100 % sau sub o oră pentru 80% din baterie. Iar până la sfârșitul acestui an și reparatorii autorizați vor fi echipați, astfel încât se va ajunge la 100 de stații fast charge care vor putea deservi clienții de Spring care nu pot încărca acasă sau la birou.

Rămâneți alături de noi: în cursul zilei de astăzi vom publica următoarele două părți video de la testul nostru cu Dacia Spring. Vom dezvălui informațiile declarate în exclusivitate pentru AUTOpro de domnul Mihai Bordeanu dar și detalii pe larg despre testul cu Spring.

Articole similare

Hyundai Ioniq 5 N: versiunea de performanță a electricului coreean debutează cu 650 CP

DUSTER CAMP 2016: Galeria foto al celui mai mare eveniment 4×4 al toamnei

administrator_autopromag

SEAT vrea neapărat o fabrică de baterii pentru mașini în Spania

Florin Amariei

Leave a Comment