AUTOpro
Generale Stiri

Skoda Superb facelift: noul model va primi o versiune Scout și faruri Matrix LED

Skoda va lansa o versiune revizuită a modelului Superb la finalul lunii mai în cadrul Campionatului Mondial de Hochei găzduit de orașul Bratislava.

Până la momentul lansării, Skoda a publicat o schiță de design cu noul model Superb facelift. Schița de design prezintă doar partea frontală a mașinii și putem distinge blocurile optice specifice, lumini de ceață separate și grila tipică modelelor Skoda.

În partea din spate, Skoda spune că Superb va adopta logo-ul noul cu inscripția Skoda, logo ce a fost folosit pentru prima dată pe noul model Scala.

Skoda a mai dezvăluit faptul că versiunea Superb facelift ce va fi lansată pe 23 mai va avea și o versiune Scout cu tracțiune integrală, o premieră pentru acest model. De asemenea, noul model va fi echipat cu faruri Matrix LED, lumini de ceață LED, iar stopurile vor folosi semnalizări dinamice.

Skoda Superb facelift va debuta la finalul lunii mai în cadrul Campionatului Mondial de Hochei, competiție sponsorizată de Skoda încă din 1993. Ediția din acest an este găzduită de orașul Bratislava din Slovacia.

Istoria modelului Skoda Superb începe încă din 1934, când producătorul ceh a prezentat prima generație a acestui automobil. Produs și după război, în 1947, Skoda muta producția modelului Superb de la Mlada Boleslav la uzina Kvasiny. A urmat o pauză de 50 ani, modelul Superb revenind în gama Skoda în era modernă. În 2001 a fost lansată prima versiune modernă, ajunsă astăzi la a treia generație.

Articole similare

Ford Mustang55: ediție aniversară pentru muscle car-ul american

Dragos Baltateanu

Toyota consideră că propulsia cu hidrogen va revoluţiona mobilitatea sustenabilă

Andy Palmer, șeful Aston Martin, înlocuit cu Tobias Moers de la Mercedes-AMG

Robert Stan

Leave a Comment