AUTOpro
Generale Stiri

Dacia lansează o serie limitată pentru modelul Duster

Seria limitată poartă numele Duster connected by Orange și oferă acces la internet prin intermediul unui pachet de dotări multimedia oferit de Orange.

Dacia adaugă în gama modelului Duster o ediție specială numită Duster connected by Orange. Modelul este bazat pe nivelul de echipare Prestige la care se adaugă o serie de echipamente ca sistemul de camere multiview, sistem de avertizare pentru unghiul mort și un pachet special oferit de Orange.

Dotările suplimentare oferite de Orange permit pasagerilor să beneficieze de acces la internet rapid prin intermediul unei tablete Huawei MediaPad T3 cu diagonală de 9.6 inch, un modem ce permite conectarea simultană a 10 utilizatori și un încărcător auto rapid. Pachetul de date include acces timp de doi ani pe platforma Orange TV cu 80 de posturi TV și HBO Go și 40 GB, trafic de date (inclusiv în roaming UE), pe lună.

Duster Connected by Orange beneficiază de elemente de design menite să accentueze stilul robust al SUV-ului Dacia. La exterior, se remarcă jantele de aliaj de 17inch cu design Maldive, ornamentele față și spate cu aspect de crom satinat – nuanță care se regăsește și la carcasele oglinzilor exterioare. În plus, geamurile din spate și luneta au o tentă de culoare închisă. Interiorul beneficiază de volan și schimbător de viteze îmbrăcate în piele și de scaune față încălzite.

Noua echipare în serie limitată poate fi comandată pe versiunile 4×2 cu motorizările pe benzină SCe de 114 CP și TCe, în versiunile de 130 CP și 150 CP), cât și 4×4 cu motorul pe benzină SCe de 114 CP și cu propulsorul diesel Blue dCi de 115 CP.

Prețurile variază între 16.200 Euro (TVA inclus) pentru versiunea 4×2, echipată cu motorul SCe de 114 CP și 19.900 Euro pentru versiunea 4×4, echipată cu motorul diesel Blue dCi de 115 CP.

Modelul este disponibil și online pe platforma de vânzări Dacia: vanzari.dacia.ro

Articole similare

Luca de Meo, CEO al Renault începând cu iulie 2020

Robert Stan

President, nava amiral a producătorului vietnamez VinFast

Filip Sîrbu

Tips To Keep In Mind While Taking A Long Duration Flight

Mihai Predescu

Leave a Comment