AUTOpro
Generale Stiri

Renault a publicat prima fotografie cu interiorul viitorului crossover Kardian

Renault

Francezii de la Renault au dat publicității prima imagine oficială cu interiorul viitorului crossover de clasă compactă Kardian, care va fi destinat piețelor internaționale.

Habitaclul modelului de segment B va fi similar cu cel al Daciei Sandero Stepway. Noul Renault Kardian urmează să-și facă debutul pe 25 octombrie, la Rio de Janeiro.

Renault Kardian va avea un habitaclu similar cu cel al Daciei Sandero Stepway

Renault

Ne despart mai puțin de două săptămâni de debutul modelului Renault Kardian. Oficialii companiei franceze continuă campania de promovare cu viitorul crossover compact dedicat piețelor internaționale.

În cel mai recent teaser, francezii ne dezvăluie interiorul noului lor automobil. La prima vedere se poate observa că habitaclul lui Kardian va fi foarte asemănător cu cel pe care îl regăsim pe Dacia Sandero Stepway.

Bineînțeles, există o serie de diferențe aici, iar prima pe care am sesizat-o este logo-ul Renault actualizat de pe volan. De asemenea, noul model de segment B va primi un instrumentar de bord complet digital, dar și iluminare ambientală în partea superioară a fețelor ușilor.

În același timp, pe consola centrală se observă un selector de mici dimensiuni pentru treptele de viteză. Acest detaliu indică faptul că, în mod evident, noul Kardian va avea cutie de viteze automată. În plus, compania din Hexagon precizează că viitorul crossover de segment B va dispune de un sistem de infotainment cu ecran tactil de 8 inch.

Din punct de vedere estetic, Kardian va fi ușor diferit față de Sandero Stepway pentru a se potrivi mai bine cu limbajul de design al mărcii. Ca dimensiuni, acesta va avea mai puțin de 4,15 metri în lungime. Cu toate acestea, sunt șanse ca noul model al francezilor să fie, în esență, aceeași mașină ca automobilul românesc vândut în Europa.

Premiera mondială a noului Renault Kardian va avea loc pe 25 octombrie, la Rio de Janeiro. Acolo, francezii își vor prezenta noua strategie internațională și vor dezvălui și un nou concept-car. Kardian va fi disponibil pentru început în America Latină, urmând ca mai târziu să ajungă și pe alte piețe.

Sursa: Renault

Articole similare

Dacia a atins pragul de 8 milioane de mașini vândute la nivel global din 2004

Mihai Morcovescu

Motoare cu consum de ulei

Nissan Leaf va fi relansat sub forma unui SUV complet electric

Mihai Morcovescu