AUTOpro
Generale Stiri

Noua generație MG HS își va face debutul în cadrul Goodwood Festival of Speed

MG, constructorul britanic de automobile deținut de grupul chinez SAIC, a publicat imagini-teaser cu cea de-a doua generație a SUV-ului său HS.

Noul model va primi motorizări termice pe benzină, precum și versiuni plug-in hybrid și pur electrice.

Noul MG HS va fi prezentat oficial în ziua de 11 iulie

MG

Noul SUV compact este produs de SAIC. Acesta este deja comercializat sub numele de Roewe RX5 pe alte piețe, precum Asia de Sud-Est și Orientul Mijlociu.

Din punct de vedere estetic, noua iterație HS seamănă foarte mult cu modelul amintit anterior. Excepție face partea frontală, care a fost adaptată limbajului de design al mărcii britanice și în concordanță cu modelul MG 3. Astfel, noul crossover primește faruri LED cu design convențional, o bară de protecție sculptată și un set de stopuri LED, care sunt unite printr-o bandă luminoasă.

MG HS ar putea avea aceleași dimensiuni ca RX5. Asta înseamnă o lungime de 4.655 mm, o lățime de 1.890 mm, o înălțime de 1.664 mm și un ampatament de 2.765 mm. De asemenea, noul HS va fi disponibil și într-o configurație cu trei rânduri de scaune, la fel Roewe RX9.

Cei de la MG nu au dezvăluit detaliile tehnice, dar este de așteptat ca noul model să primească motoare termice pe benzină, dar precum și versiuni plug-in hybrid și chiar una electrică. Gama benzinarelor ar urma să cuprindă cinci variante. Trei vor fi bazate pe un motor turbo de 1,5 litri și vor primi o transmisie automată cu dublu ambreiaj. Celelalte două vor folosi tot un propulsor turbo, dar de 2,0 litri, și o transmisie automată cu convertizor de cuplu și nouă trepte.

Noua generație MG HS va fi dezvăluită în data de 11 iulie, în cadrul Goodwood Festival of Speed din Marea Britanie.

Sursa: MG via Car Expert

Articole similare

Abarth Classiche 1300 OT este un coupe bazat pe modelul Alfa Romeo 4C

Mihai Morcovescu

Toyota Harrier va fi lansată pe piața din Japonia în această vară

administrator_autopromag

Radu Necula s-a impus în Cupa Suzuki la Transilvania Rally

Filip Sîrbu