AUTOpro
Generale

Împuternicirea de ieșire din țară, la un click distanță pentru clienții Porsche Finance Group

Porsche Finance Group a lansat un nou serviciu, prin care clienții de leasing financiar sau operațional pot obține online împuternicirea de ieșire din țară. Începând cu luna mai a acestui an, clienții care și-au făcut cont pe site-ul companiei, în cadrul secțiunii „Situație Cont Client”, obțin împuternicirea de ieșire din țară mult mai rapid, oricând au nevoie de ea, fără a se mai deplasa la sediul companiei și fără formalități suplimentare.

Știm cât de important este timpul pentru fiecare dintre clienții noștri. Continuăm astfel strategia de creștere a satisfacției clienților prin alinierea la exigențele lor: ne-am simplificat procedurile și am eficientizat procesul în interesul clientului, astfel încât acesta să poată descărca rapid împuternicirea necesară ieșirii din țară cu autovehiculul său în leasing”, a declarat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group.

Împuternicirea de ieșire din țară este necesară clientului care dorește să utilizeze mașina în leasing în afara granițelor țării. Aceasta este emisă de societatea de leasing și trebuie să conțină informații precum: numele proprietarului autovehiculului, numele utilizatorului contractului de leasing, date de identificare a autovehiculului, data eliberării împuternicirii și perioada de valabilitate a acesteia.

Începând din această lună, pentru clienții de leasing împuternicirea poate fi generată automat de către aceștia, prin accesarea contului de client de pe site-ul companiei, în secțiunea „Situație Cont Client”.

Am lansat acest serviciu în urma analizei cererilor de eliberare a împuternicirii de ieșire din țară, care acopereau aproximativ 30% din totalul solicitărilor lunare în contractele noastre de leasing. Simplificarea procedurilor și înlăturarea formularului de cerere a documentului îi scutește pe beneficiari de efort, le salvează din timp și uneori îi ajută în situații dificile în care au nevoie de împuternicire imediat. Astfel, am eficientizat procesul de la câteva ore, la câteva minute”, a adăugat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group.

Condițiile în care se poate genera automat acest document sunt:

  • Clientul are minimum un contract de leasing în derulare
  • Clientul are sau își creează un cont de client pe site-ul companiei, în secțiunea „Situație Cont Client”
  • Autovehiculul este înmatriculat, cu numele utilizatorului în certificatul de înmatriculare
  • Autovehiculul este asigurat CASCO și are polița RCA și CARTEA VERDE valabilă în țările tranzitate
  • Perioada solicitată nu depășește valabilitatea contractului de leasing
  • Plata facturilor a fost efectuată în termenul scadent.

Pentru deplasarea către destinații speciale (Turcia, Ucraina, Republica Moldova), în care se solicită documente în original și/ sau alte formalități, clienții trebuie să completeze informații suplimentare în secțiunea dedicată „Situație Cont Client”, urmând să primească documentele la adresa de corespondență în 24 – 48 de ore lucrătoare.

Articole similare

Testarea noului model Porsche Taycan intră în linie dreaptă

Dragos Baltateanu

BMW recheamă în service 19.000 i3 REx

Filip Sîrbu

Noul Mercedes-Benz Clasa V este disponibil în România de la 29.854 Euro

administrator_autopromag