AUTOpro
Generale Motorsport Stiri

BREAKING NEWS: Bitdefender a încheiat un parteneriat multianual cu Scuderia Ferrari în Formula 1

Ferrari

Bitdefender, una dintre cele mai de succes companii de IT din România și lider global în domeniul securității cibernetice cu peste 20 de ani de experiență, a anunțat că a încheiat un parteneriat multianual cu echipa de Formula 1 Ferrari prin care devine partener al Scuderiei de la Maranello.

Acest parteneriat aduce Bitdefender-ul într-o companie selectă de mari companii care au contracte importante cu echipele din Formula 1. Printre cei mai importanți parteneri ai celor de la Ferrari se numără Velas, Amazon, Shell și Snapdragon.

„Suntem încântați să fim în acest nou parteneriat cu Bitdefender, cu care împărtășim valori precum cel mai înalt nivel de eficiență tehnologică, căutarea excelenței în performanță și o cultură a securității. Este o plăcere să ne putem baza pe un partener de încredere precum Bitdefender, o companie inovatoare și foarte apreciată pentru profesionalismul și fiabilitatea sa”, a declarat Mattia Binotto, șeful Scuderiei Ferrari.

Ferrari va afișa pentru prima dată însemnele Bitdefender cu ocazia MP de la Singapore

Ferrari

În calitate de partener al Scuderiei Ferrari, Bitdefender va afișa logo-ul companiei pe căștile celor doi piloți ai echipei și pe monoposturile F1-75 pilotate de Charles Leclerc și Carlos Sainz.

În același timp, începând cu sezonul 2023 de Formula 1, sigla Bitdefender își va face loc și pe combinezoanele piloților și pe echipamentul membrilor echipei italiene.

Prima cursă la care Ferrari la lua startul afișând însemnele Bitdefender va fi Marele Premiu de la Singapore, care va avea loc în week-end-ul 30 septembrie – 2 octombrie.

Cele două părți se vor implica în diverse activități de marketing, inclusiv întâlniri private cu piloții Scuderiei și cu inginerii echipei, tururi ale fabricii de la Maranello, acces în paddock-ul Ferrari și alte activități exclusive.

De asemenea, Ferrari va explora și va evalua produsele și serviciile de securitate cibernetică oferite de Bitdefender pentru a le include în activitatea sa.

Bitdefender împărtășește cu Scuderia Ferrari o moștenire a excelenței și o experiență demonstrată în construirea de tehnologii inovatoare care aduc rezultate câștigătoare. Atunci când fiecare secundă contează, doar cele mai avansate mașini câștigă curse pe circuit și doar cea mai avansată tehnologie are puterea de a preveni, apăra și răspunde eficient la atacurile cibernetice. Parteneriatul cu Scuderia Ferrari, cea mai emblematică echipă de Formula 1, se potrivește în mod natural pentru Bitdefender. Așteptăm cu nerăbdare să accelerăm notorietatea brandului și rămânem concentrați pe furnizarea de protecție avansată pentru clienții noștri din întreaga lume, în materie de securitate cibernetică.

Florin Talpeș, co-fondator și CEO Bitdefender

Cercetătorii în securitate informatică, analiștii de securitate și inginerii Bitdefender fac analize complexe ale amenințărilor informatice folosind rețeaua globală a organizației, formată din sute de milioane de dispozitive monitorizate și protejate, pentru a identifica și stopa mai rapid atacurile cibernetice. Echipa de experți în domeniul securității folosește învățarea automată ca să valideze zilnic miliarde de interogări privind amenințările informatice pe care le integrează în soluțiile de securitate cibernetică Bitdefender.

Sursa: Bitdefender

Articole similare

Motoare cu consum de ulei

Luca de Meo, șeful Seat, și-a anunțat demisia

Robert Stan

CEO-ul Ford Mark Fields va fi înlocuit

Filip Sîrbu